Meitä heitettiin haasteella jokunen aika sitten, mutta olen olevinaan ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt vastata. Noh, nyt yritetään. Meiltäkin taitaa blogit loppua kesken, mutta jos joku on kiinnostunut tämän linkittämään omaan blogiinsa, niin sen saa vapaasti tehdä!

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
(4. Tag six people at the end of you post and link to them.
5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on their blog.)
6. Let the tagger know when your entry is up.

Ja konsa tämä on Rinin blogi, ovat 6 randomia asiaa Rinin jutskia.

1. Rini herättää usein lenkillä ulkopuolisten huomion. Yleisin rotuveikkaus on sekarotuinen. "Eihän se voi olla puhdasrotuinen, kun siinä on noin montaa eri väriä." Lähes yhtä usein, kun sitä luullaan sekarotuiseksi, sitä luullaan myös puolisokeaksi kirkkaansinisen silmän takia.

2. Nimesin Rinin kirjoittamani tarinan yhden hahmon hellittelynimen mukaan. Olen osittain hyvin iloinen, ettei neiti kasvanut esikuvansa kaltaiseksi.

3. Rini rakastaa autoilua, sille on hyvin saatu ajettua sisään ajatus, että autolla mennään aina kivaan paikkaan, vaikkei niin ihan joka kerta olisikaan.

4. Riniä odoteltaessa siitä kaavailtiin vähintään viisinkertaista valiota. Tokihan on mahdollista, että yhdestä koirasta tulee AVA, KVA, TVA, MVA ja VPVA.

5. Rinillä on meidän talouden paras vakuutus, mullahan sitä ei ole ollenkaan...

6. Jos Rini saisi valita, se kulkisi mun mukana kaikkialle. Se on parhaimmillaan saanut auki meidän kylppärin oven ja ollut kovasti tulossa mukaan saunaan.