Tässä on ollut monenlaista menoa torstaista lähtien, joten ei ole pahemmin ehtinyt koirankaan kanssa tehdä mitään = ei päivittämistä. Eilen käytiin Liisan, Katlan, Olivian ja Raian kanssa Sulkulassa jäällä koiria juoksuttamassa. Jään päällä oli lunta niin paksu kerros, että siinä oli koirilla tekemistä eteenpäinpääsyn kanssa. Katla on toipunut hienosti suolistotulehduksestaan.

Tänään käytiin taas porukalla Sulkulassa. Heiteltiin Liisan kanssa koirille frisbeetä, mutta sillä sai koirakaksikko Katlan & Olivian lähinnä vain huutamaan ;) Katla ja Rini olivat oikeastaan jo kokonsa puolesta ainoat kandidaatit frisbeen saamiseen, ja niillä kerroilla, kun Katla pääsi frisbeelle Riniä ennen, Rini röyhkeästi kävi viemässä lelun Katlan suusta.

Illalla hain Ellin asemalta. Me saatiin kotiin jälleen karjakoiravarustusta, kun katsoimme helpoimmaksi järjestelyksi, että Mio tulee meille Katlan tärppipäivien ajaksi. Nyt on helppoa ottaa hoitolaisia, kun ei ole töitä eikä opiskelutkaan vaadi raahautumista minnekään. Tuli ihan nostalginen fiilis: Mio on ollut meillä viimeksi hoidossa syksyllä 2006, jolloin se oli vielä hyvin pieni pojannulikka.

Löysin kuvakätköjeni uumenista vielä kuvia kyseisestä hoitoreissusta. Kuva on otettu mun silloisella surkean huonolla kameralla, mutta ei nuo kuvan epätarkkuudet ehkä ihan niin selvästi näy, kun kuvaa piti pienentää. Mio on kuvassa melko tarkalleen 11kk:n ikäinen.

Veikkaan, että yhteiselo koirien kanssa tulee olemaan suhteellisen vaivatonta. Mio tutki kämpän tultuaan tänne ja kun pakolliset toimet oli suoritettu, se innostui flirttailemaan Rinille. Rini rähähti sille kerran kunnolla, ja Mio katsoi parhaimmaksi unohtaa kosiskelut tältä erää. Nyt molemmat nukkuvat sopuisasti eri puolilla huonetta.