Eipä ole näissä paljon hehkuttamista, joulukuussa kun jäi treenaamiset aika vähiin. Mutta kun seurantaa tehdään, niin kerrotaan näistäkin.

Paikkamakuu
Edellinen paikkamakuu on edelleen tehty BH-kokeessa, jos ei tän päivän hyvin lyhyttä treeniä lasketa (päivitys erikseen). Paha siis sanoa, onko edistystä tapahtunut.

Seuraaminen
Kontakti hyvä, paikka ollut vähän hakusessa. On otettu jo normaalikäynnillä ja hyvinä päivinä paikka on kohdallaan kontaktin kera. Sivuaskeleet on aika hyvät, samoin käännökset niiltä osin, mitä niitä itse näen. Lisää treeniä edelleen.

Istuminen seuraamisen yhteydessä
Kisavalmis.

Luoksetulo
Vauhdin kanssa on ollut ylä- ja alamäkiä, pysähdyksille ei ole tapahtunut oikeastaan mitään mainittavaa. Maahanmeno alkaa tulla Riniltä aika luontevasti, eikä seisominenkaan ole siltä näköjään ihan unholaan jäänyt.

Ruutu
Kaipaa vielä paljon treeniä. Uuden treenaustavan ansiosta ollaan saatu ruutuun vauhtia, mutta ruudun sijainti tuntuu Rinille olevan vielä elämää suurempi kysymysmerkki. Lisää treeniä.

Hyppynouto
Ei olla harjoiteltu.

Metallinouto
Ote on jo useimmiten oikea, muuhan siinä ei sinänsä treeniä tarvitsekaan.

Tunnari
Ei olla harjoiteltu, kiitos tunnarikapulavarkaiden.

Kaukkarit
Näissä on tapahtunut eniten edistystä. Nyt voin seisoa koiran edessä, parhaimmillaan on ollut matkaa jo puolisentoista metriä, ja vaihdotkin toimivat. Seisominen on parempi, mutta vaatii vielä vahvistusta. Seiso-istu -liikerataa pitää vielä toistaa, samoin seiso-maahan, niissä neiti tuppaa etenemään. Toivoisin vaihdoille nopeutta.

Joskopa sitä tässä kuussa vähän ryhdistäytyisi, niin saisi ehkä tuloksiakin aikaan...