Kotiin on tultu. Eilispäivä meni Rinin osalta nukkuessa pois menneiden viikkojen rasituksia, eikä mun päivä ollut oikeastaan kummempi. Kiva on olla reissussa, mutta olipa ihanaa myös nukkua omassa sängyssä ;)

Tänään käytiin Kivuttomalla eläinlääkärin vastaanotolla hakemassa eläinpassi ja rabiesvasta-ainerokotus. Eihän sitä tiedä, minne kaikkialle sitä vielä tulevaisuudessa ehtii, ja raha pitää käyttää hyödyllisesti silloin, kun sitä on ;) Rini oli reipas eläinlääkärillä, ja Martinan sanoin "näin reippaita tyttöjä ei tule vastaan läheskään joka päivä". Nyt me jäädään odottelemaan tuloksia, jotka saapunevat lähiviikkoina.

Päivä on sujunut rauhallisesti. Agilitytreenit jäivät välistä kovan pakkasen takia. Jottei ilta menisi liian tylsäksi, hain Katlan meille iltahoitoon. Kattila tuli Joensuuhun juoksuhoitoon, majoittui pääasiallisesti Ainon ja Ellin äidin luo, mutta tarjouduin jo neitiä viedessäni ottamaan sen tarvittaessa myös meille. Tarve tulikin odotettua aiemmin ;) Käytin tytöt aukealla juoksemassa. Kerrankin oli kirkas tähtitaivas, mutta siitä huolimatta ulkona oli niin pimeää, että hädin tuskin näki eteensä. Onneksi ei ollut pelkoa vastaantulijoista. Tytöt saivat juosta puolisen tuntia, sitten minun piti päästä hyytävän pakkastuulen syleilystä lämmittelemään sisälle.

Koirat ovat rauhoittuneet sisälle nukkumaan, ja mullakin alkaa olla sellainen olo, että uni voisi maittaa. Rankkaa tämä maailman kiertäminen.