Vaihteeksi näin päin.

Teen uudenvuoden lupauksen etuajassa, mutta nyt se siintää niin kirkkaasti edessäpäin, ja lupaus on lukkoon lyöty. Nyt tuolle Rinin paukkureaktiolle aletaan tehdä jotain, ja ensi vuoden lupaus on tehdä kaikki, mitä mun vallassa on tehdä, jotta tuo eläin sen paukun oppii kestämään.

Aino oli netistä löytäny blogin, jossa yhdelle bortsulle oli opetettu paukut siedettäviksi, mutta tämän opetustavan hankaluus on, että se vaatii toisen - laukaisuvarman - koiran kaveriksi. Aino vinkkasi jo siihen malliin, että malli-Malla olisi käytettävissä, kun sillä alkoi sopivasti juoksu. Miimi lupasi starttipistoolin lainaan, ja kertoili samalla toisen opetustavan, johon ei tarvita toista koiraa. Toisaalta tämä on hyvä sillekin varalle, jos osoittautuu, ettei malliopetus toimikaan. Hitsit. Jos paniikkiin asti menevä koira on saatu sietämään paukkuja ja siitä on sen ansiosta saatu hakuvalio, niin totta helevetissä tuon pitäisi onnistua myös Riniltä (ainakin ilman sitä hakuvalio-osuutta xD), joka nyt ei kuitenkaan paniikkiin asti mene. Treffaan Miimin huomenna, ja Miimi lupasi ampua ensimmäiset paukut ja katsoa Rinin reaktiota, samalla saadaan varmasti hyvät ohjeet etenemiseen.

Tunnelin päässä näkyy valoa. Olen tulessa ja täynnä itsevarmuutta. Muistuttakaa tästä sitten, kun alkaa näyttää siltä, että mun oma usko lopahtaa ensimmäisten vastoinkäymisten tullessa vastaan.