Pimeää ja märkää on. Ei olla tehty mitään. Ihan hävettää. Huomenna pidän omaa lomaa, jotta päästään metsään rämpimään ja treenaamaan tokoa, himo kentälle on ollut ihan sietämätön pari päivää, mutta ei vaan pimeällä kehtaa lähteä.

Olin viikonlopun sivistämässä itseäni kasvattajan peruskurssilla. Kyllä oli pitkiä päiviä, asiaa ihan mielettömästi, mutta tosi mielenkiintoista ja antoisaa. Kirjallinen koe tuli jotenkin yllätyksenä, mutta läpi se meni ihan kelpopisteillä 37/40 ;) Mun pää on vieläkin ihan pyörällä ja turtana kaikesta sinne iskostetusta tietomäärästä, joten voi olla, ettei tästä postauksesta tule kovinkaan järkevää.

Rini on ollut tosi rauhallinen ja vaisu taas jokusen päivän, sillä on lieviä valeraskausoireita. Sisällä ollaan vähän harjoiteltu tokoa, treenihetkinä se piristyy ja käy niin kierroksilla, että hyvä kun pöksyissään pysyy. Tänään se oli kuulemma ollut oikein virkeä ja iloinen käydessään lenkillä Marin kanssa, oli pariin otteeseen aiheuttanut Marille harmaita hiuksiakin :D Neiti oli ilmeisesti tajunnut, ettei olekaan lenkillä mamman kanssa, ja päättänyt, että nyt voi kyseenalaistaa tän toisen auktoriteetin. Kummallista, juuri kun pääsin Marille kehumasta, että se mun kanssa kävelee niin nätisti...