Otettiin aamulenkin yhteydessä tunnaria. Päätin nyt ryhtyä vahvistamaan nenänkäyttöä uudelleen, kun viimeksi meni tunnari läskiksi liian vaativan harjoituksen takia. Nenänkäyttö hommassa ei siis ollut vielä ihan päivänselvää ;)

Piilottelin kapulaa hakkuualueella oksien ja heinien, myöhemmin vielä sammaleidenkin alle, tein "hämyvientejä" (olevinaan vien muuallekin jotain, mutten vienytkään), ja muuten vaan tallailin alueella. Hämyvienneillä ei sinänsä ole muuta virkaa, oon vaan huomannu Rinin skarppaavan haistelemista, kun vien olevinaan monta esinettä. Viimeisen kerran vein kapulan melko pitkälle, n. 10 m päähän polulta, sommittelin sen risujen alle ja heitin vielä sammalta päälle. Tallailin sen jälkeen vielä pitkin ja poikin alueella, menin takaisin polulle ja lähetin koiran töihin. Viimeistä kapulaa se joutuikin etsimään aika tovin, mutta työskenteli koko ajan hyvin nenä niin kiinni maassa kuin mitä nyt epätasaisella metsäpohjalla voi. Sieltä se kapulakin löytyi! Loppuun megapalkat ja hyvillä mielin kotiin.

Ihan outoa, kun TK1:sen jälkeen tuli hillitön innottomuus tehdä yhtään mitään; nyt taas olis mieletön draivi tehdä vaikka mitä. Lähinnä into kohdistuu niihin uusiin liikkeisiin, vanhojen hiominen ja remppaaminen taas ei kiinnosta yhtään.