Tänään oltiin taas pitkästä aikaa hakutreeneissä Selkiellä. Maasto sekametsää sammalpohjalla, alueen alkuosa n. 30 m loivasti ylöspäin nousevaa maastoa, jonka jälkeen jyrkkä mäennyppylä ylös, siitä rinne laski loivasti. Rinne melkoista ryteikköä, rinteen jälkeen vasemmalla melko aukeaa, oikealla mäennyppylä jatkui. Tänään saatiin tuultakin.

Rinille otettiin yhteensä neljä ukkoa. Alkuun kokeiltiin kahdella ukolla kiintorullailmaisua suht lyhyellä matkalla, mutta kuitenkin niin, että ukot oli jo valmiina piiloissa. Rini sit näköjään osaa kiintorullailmaisun, oli sille apuja vähän annettu, mutta ei kuulemma olisi niitä välttämättä tarvinnut. Nyt pitäisi vaan rauhassa edetä, ettei menisi pieleen myöhemmin ;)

Kaksi irtorullaukkoa olivat pitemmällä alueella, toinen rinteessä ja toinen ihan oikeassa takareunassa. Rinin korvattomuuskausi jatkui, se valitsi itse suunnan, jonne oli menossa, eikä sitä läheskään aina mun ohjeet kiinnostaneet. Siellä se alueellakin siirryttäessä paineli miten huvittaa. Topakkana sai olla, ettei se karannut kauemmas. Ensimmäinen irtorullaukko löytyi melko hyvin, toiselle tarvittiin kolme pistoa. Ensimmäiselle lähetin vähän turhan kaukaa, toisella koira huiteli omia teitään ja oli menossa vasemmalle puoliskolle. Tuli kovasti karjaisemalla pois. Kolmannella pistolla löytyi sitten jo ukkokin. Lopuksi heiteltiin wubbaa ja pidettiin hauskaa.