Tänään en saanut itseäni liikkeelle tarpeeksi ajoissa, jotta oltais ehditty käydä kunnon lenkillä ennen treeneihin menoa. Ja kyllä, se valitettavasti näkyi ;) Rinin kanssa pitää vaan olla paljon huumoria matkassa, sillä pääsee tosi pitkälle. Tosin se oli tänään muutenkin ihan tulessa, kun viime viikolla ei menty treeneihin mökille karkaamisen vuoksi.

Meitä kerääntyi treeneihin lopulta viisi (Mari tuli Wallun kanssa vähän myöhässä), mutta kouluttajaa ei saatu paikan päälle. Onneksi yhdellä sattui olemaan mukana ratapiirroksia, rakenneltiin sitten yksi sellainen ja sen kanssa aika sitten kuluikin.

1901522.jpg
Ou jea, Aino osasi kertoa, miksi numerot ei näkyny kunnolla. Kunhan jaksan nähdä vaivaa, korjailen ne kuvat tuonne aikaisempiinkin kirjoituksiin...

Jostain syystä me jouduttiin sit ensimmäisinä tekemään rata ja näyttämään mallia. Mallisuoritus se ei nyt ollut, mutta ihan hyvä alku kuitenkin. Lähinnä mulla oli ongelmia koiran pyörittelemiseen alkuhypyillä, kun yllärillä olin taas liian hidas ja koiralla miljoona kierrosta liikaa. Kierroksiin nähden rimoja tuli kuitenkin yllättävän vähän alas, hauskanpito loppui välittömästi aina siihen, kun rima tuli alas, ja se auttoi.

Kepeissä Rini testasi kyllä tosissaan (ja moneen kertaan), että josko nyt ei kuitenkaan tarvitsisi mennä oikeasta raosta sisään ja tehdä keppejä ihan loppuun saakka. Pääosin muuten treenit menivät tosi kivasti. Kun seitsemältä ei tullutkaan paikalle enää toista ryhmää, me jäätiin vielä Marin ja Wallun kanssa treenaamaan vähäksi aikaa.

Tehtiin tänään Rinin kanssa kunnolla keppejä, kun harjoittelu niillä on jäänyt melko vähäiseksi. Ja vitsit, että me mentiin lujaa! Sain jo juosta koiran vierellä, ja Rini teki ihan mielettömän hyvin. Ensi kerralla pitää kokeilla myös toiselta puolelta, ettei ihan unohtuisi.

A:n alastulokontakti on alkanut sujua myös kivasti, Rini melkein jää jo itse odottamaan lupaa jatkaa. Lisää toistoja vaan ja lopuksi vaan kontaktit kunnolla kuntoon muillekin kontaktiesteille, niin avot. Tekemistä siis riittää vielä, vaikka paljon ollaan edistytty.