Ajelimme hieman ennen puoltapäivää Miimin luo aussietreffeille, jotka saatiin järkättyä pitkästä aikaa. Paikalla Miimi Unskin ja Pamin kera, Hanna & Jatsi, Mari & Wallu, Hilkka & Kiri sekä Elina & Turre. Alkuun muut tekivät peltojälkeä, johon me ei osallistuttu; me sen sijaan saatiin aloittaa esineruutu.

Tallattiin ruutu pitkään heinikkoon, osaksi vattupensasryteikköön, ruudun keskeltä meni polku. Rinille kolme esinettä: kännykkäpussi, pehmolelu ja huovutettu lapanen. Hohhoijaa! Kaikki esineet löytyivät kyllä, mutta kuinka kauan se kesti ja miten paljon joutui apuja antamaan, niin siitä ei sitten puhuta ;) Näin yleisenä vinkkinä voisi toki mainita, että yleensä koiralle kannattaa ennen hommien alkamista kertoa, mitä ollaan menossa tekemään. Koirassa ei ollut kuin ehkä pikkuisen liikaa virtaa, ja polun ylittäminen oli sille vielä tällä kertaa liian vaikea juttu. Esineruutua kannattaisi ehkä myös tehdä hieman useammin kuin kerran kahden kuun välein...

Katselin vierestä, kun muut ajoivat jäljet, sitten lähdettiin kodalle makkaranpaistoon. Koirat saivat riekkua keskenään, eikä meidän plyymerle antanut itseään pompoteltavan enää ihan samalla tapaa kuin ennen. Makkaraa oli niin paljon, että koirillekin jäi, joten otettiin lopuksi rivipaikkamakuu. Hyvin sujui, ja Rinillekin makkara (yllättäen) maistui - jopa niin hyvin, että makkaravarkaisiin ilmaantuneen Wallun kanssa piti ruveta turpakäräjille.

Oli hauska nähdä taas kavereita niin isolla porukalla. Ensi sunnuntaina sitten uudestaan! ;)