Jotta talomme voisi seisoa pystyssä vielä jatkossakin, pakkasin koiran autoon ja ajeltiin porukoiden kanssa mökille. Eipä ollut taas lapsen riemulla rajoja, kun pääsi valtoimenaan juoksemaan pihalle! Rini mm. varasti aquatoyn mun kädestä ja lähti viipottamaan pitkin mökin pihaa, eikä ollut tietoakaan neidillä mistään kipeästä hampaan jättämästä kolosta. Huomaako, ettei lapsella ole ollut leluja kotona pariin viikkoon? Pari kertaa neiti sai hakea lelun vedestä, mutta sitten otin lelun pois. Mieluummin on liian varovainen lelujen kanssa tässä vaiheessa kuin hutiloi miten sattuu.

Huomenna neiti saa olla ilman särkylääkettä, se revittelee ihan mielettömästi ilman, että yhtään varoo itseään. Jos huomisen jälkeen vielä riekututtaa, niin siitä sitten vaan. Tosin onneksi mökillä vietettyjen tuntien jälkeen neiti on kotona ollut rauhallinen ja nukkunut suurimman osan ajasta.

Mökillä kävimme keräämässä tien vierestä metsämansikoita ja vattuja, joita siellä kasvoikin runsaasti. Jokunen mustikkakin saatiin poimittua, mutta niitä oli huomattavasti vähemmän. Rini oli täydestä sydämestään touhussa mukana, varsinkin, kun Eve sille syötteli marjoja paljon mieluummin kuin keräsi niitä purkkiin ;) Marjaa saatiin kuitenkin sen verran, että kotona paistoin illalla sekamarjapiirakan, joka hyvin kelpasi kämppäkavereillekin.

Päivän päätteeksi käytiin katsomassa Komperon mummon taloa, joka nyt on tyhjillään. Siitä meille on kaavailtu uutta asumusta, mutta en ole vielä aatteelle sanonut juuta enkä jaata.