1852591.jpg
Ärsyttää, kun en voi tajuta, miksi nuo numerot ei näy kunnolla. Murh.

Noh, asiaan. Kahden tunnin lenkkeilyn jälkeen Kukkosensaaressa tallustimme agilitykentälle saamaan jälleen oppeja agilityn saloihin. Paikalla oli tänään melkein kymmenkunta koirakkoa, joten ei ehditty ihan yhtä paljon tehdä kuin viimeksi. Meidän kannalta se oli ihan hyvä, sillä Rini on ollut hieman väsyneen oloinen viikonlopun jäljiltä.

Meillä oli uusi vetäjä, joka halusi kartoittaa osaamistasoamme, joten tehtiin aluksi hänen valvontansa alla keppejä, rengas ja A. Näiden lisäksi keinu jäi itsenäiseksi harjoitukseksi. Päivän varsinaisena aiheena oli yllä oleva rata.

Rata meni yllättävän hyvin, ekalla kerralla tuli kakkoshypyn rima alas, mutta rataa ei jatkettu ennen onnistunutta suoritusta, jota onneksi ei kauaa tarvinnut odottaa. Puomin alastulokontakti tehtiin myös joka kerta onnistuneesti, viitoshypyn rima tuli kerran alas, kun hölmö ohjaaja taputti käsiään yhteen samaan aikaan, kun koira oli estettä suorittamassa. Siirtyminen hypyltä putkelle oli vauhdikas, putken jälkeen koira pysähtyi ennen pituutta kysymään, minne seuraavaksi, sama toisella putkella. Teimme pätkän puomilta eteenpäin jokusen kerran, ja aloin hokea eteenpäin-käskyä. Kahdella viimeisellä kerralla Rini eteni jo tosi hyvin suoraan eteenpäin kyselemättä suuntaa, ja ohjaaja saattoi rauhallisin mielin jäädä taakse, vaikka kovasti yritti perässä pysyä.

Jalat ovat kauhean kipeinä taas, penikat ovat vaivanneet koko elokuun - se on varma merkki loman tarpeesta. Neljä päivää enää jäljellä ;)