Tänään olin JoA:n agilityn alkeis-jatkokurssin alkuinfossa, käytännön harjoitukset alkavat sunnuntaina. Hazelmoor-viikonloppu sekoittaa kyllä pakkaa sen verran, et voi olla, että ensimmäinen kerta jää meidän osalta väliin. Riippuu hyvin pitkälle siitä, monelta jaksetaan/päästään lähtemään.

Käytiin koirien kanssa tänään pitkästä aikaa Kukkosensaaressa lenkillä. Siellä oli lähinnä märkää ja mutaista - eli koirien mielestä se oli maailman paras paikka. Rini-mutatassu veti hepulia koko lenkin ajan ja oli muutenkin rasittava. Sen pitäisi päästä oikeisiin hommiin, että se vähän rauhoittuisi. Toko on liian helppoa siihen, pitäisi varmaan alkaa treenata voittajaluokan liikkeitä, et sais vähän vaihtelua ja pohdittavaa neitokaiselle. Onneksi huomenna on vepe, sinne mennään.

Tuore muotovaliovieraamme Miina-Minuski vissiin lähtee tänään, vaikka me kyllä mielellään oltaisiin sitä vielä pidetty ilonamme täällä. Miina on mukavan helppo, kun se sisällä vain nukkuu ja kiertää rapsutuksia hakemassa. Tämänpäiväinen lenkki "viidakkoon" sai sen täyteen lähes lapsekasta riemua, oli oikein hauska seurata sen touhuja ulkona. Se viimeinkin alkaa kuunnella, mitä sille sanon - ilman että mun tarvitsee toistaa kymmentä kertaa, kun se ei olevinaan kuule. Siinäkin mielessä harmi luopua siitä, kun meillä alkoi juuri mennä niin hyvin ;) Rini ei luultavasti ole Miinan lähdöstä laisinkaan pahoillaan - päinvastoin.

Rini aloittaa karvanlähtöä, eli Kuopioon mennään luultavasti bikineissä. Jiihaa. Onneksi meillä ei ollut tavoitteita siihen näyttelyyn muutenkaan.

Olen tässä katsastellut tokokokeita, paperitkin jo täyttelin, mutta maksut puuttuu. Sopiva tauko tähän on kuitenkin tulossa, että ehditään vähän treenata lisää.