Olemme palanneet viimein takaisin linjoille, tosin nyt uudessa osoitteessa ;) Sunnuntaipäivä meni laatikoita raahatessa, tosin illasta käytiin tekemässä agilityä Liperissä Ainon ohjauksessa.

1673052.jpg
Esteiden väliset etäisyydet heittää taas hirveästi, kuvasta saa vaikutelman, että putki oli tosi kaukana A:sta, vaikkei se tosiasiassa ollutkaan. Tuo ohjelma on liian vaikea miun käytettäväksi, tai sitten mie en vaan silmät ristissä kirjoittaessani osaa piirtää sillä oikein.

Anyways, tahkottiin Rinin kanssa pitkään ja maltillisesti (ajoittain myös vähemmän maltillisesti), mutta lopulta saatiin koko rata tehtyä ilman yhden ainutta virhettä! Vähänkö me ollaan parhaita! Rimat pysyivät kauniisti paikoillaan, A:n kontakti sujui hyvin, koira osasi mennä putkeenkin ;) Ja mie osasin ehkä aika ajoin jopa ohjata Riniä. Jiihaa!

Rini varoi hypätessä selkeästi selkäänsä, mistä pääteltiin, että sillä on paikat jumissa. Olen nyt hieronut sitä iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ja koira on taas kuin ihan toinen.

Muutto on sujunut ihan mukavasti, laatikoita on vaan liikaa ja samoin niihin pakattuja tavaroita. Lisäksi olen saanut repiä hiuksia päästäni miljoonien virallisten puheluiden kanssa, kun on pitänyt hankkia auton lämmityspistokkeen avainta, selvittää, miksei netti toimi jne. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut töistä vähän vapaata muuttoa varten.

Rini on ollut ihan ihmeissään uudesta paikasta, eikä se taida vielä mieltää tätä kodiksi. Se on lähinnä reagoinut pienimpäänkin ääneen murahtelemalla ja puksuttamalla, mikä pitemmän päälle on tietysti ollut melko rasittavaa. Hiukan huojentaa kuitenkin huomata, että tänään ei ole ihan samalla tavalla tarvinnut enää kommentoida joka asiaan kuin eilen. Joskopa se vielä tottuisi täällä elämiseen ja osaisi aika ajoin vaieta...

Eiliset hakutreenit jätettiin väliin omistajan laiskuuden ja väsymyksen takia, vaikka väsymystä oli kyllä havaittavissa Rinissäkin. Hakutreenien sijaan mentiin isolla porukalla Kaunislahteen uittamaan ja juoksuttamaan koiria. Oli mukava reissu, koira oli kohtuullisen tyytyväinen loppuillan.

Tänään on illalla vielä vepetreenit, sitä ennen pidetään vielä hierontasessio. Koira on jo kahden hieronnan jälkeen niin paljon eloisampi ja pirteämpi, että jumit ovat tainneet aueta ainakin vähän. Kunhan syksyllä on aikaa ja mahdollisuus, niin vien Rinin ihan oikealle hierojalle, toivon mukaan sieltä saa vähän neuvoja koiran lihasten hoitoon.