Tänään kotiuduttiin aikaisin Jyväskylästä, pitkien päiväunien jälkeen lähdettiin JoA:lle jälleen harjoittelemaan agiliidon saloja.

Kaksi viikkoa taukoa oli tehnyt teppoa, sillä treenit menivät älyttömän hyvin. Aloitettiin pituuden ja A:n yhdistelmällä, pituudessa kolme palikkaa. Ensin muistuteltiin mieleen A:ta kontaktien kanssa hihnan avustuksella, apuna namialusta, Rini teki tosi hyvät kontaktit. Seuraavaksi otettiin A jo ilman hihnaa, annoin tosi aikaisin käskyn odottaa, ja sit aloin miettiä, että minkä ihmeen takia koira pysähtyi kuin seinään kesken alastulon. Jestas sentään, sillähän on korvat! Myöhemmissä harjoituksissa pystyi ja piti käsky antaa jo myöhemmin, pysähtyminen ja poistumisluvan odottaminen toimivat hirmuisen hyvin.

Toisena harjoituksena viistosti kaksi hyppyä, joiden jälkeen hieman kaarella oleva putki sekä kahden hypyn yhdistelmä eli okseri. Tehtiin ensin viistot hypyt ja palkka niistä, niiden jälkeen tehtiin jo koko harjoitus. Ei mitään ongelmaa, koira toimi kuin unelma ja irtosi hyvin putkeen. Mulla ei tullut edes kauhea kiire ehtiä okserin toiselle puolelle palkkaamaan.

Yksittäisinä esteinä tänään pussi ja puomi, molemmat sujuivat tosi hyvin. Puominkin kontakti toimi tosi hyvin, ei ehkä ihan vielä A:n kontaktin veroisesti, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa. Pussin kanssa ei ongelmia, vauhtia ja intoa riittää.

Saatiin tänään meidän vetäjältä kehuja, että me ollaan kehitytty tosi paljon näiden harjoitusten aikana. Sehän olikin sitten parasta palautetta, mitä saatettiin saada :) Voi että olin ylpeä pienestä aussiestani!

Treenien jälkeen ajeltiin porukoilla käymään. Rinillä riitti intoa ja virtaa, joten tehtiin pari tokoliikettä omaksi iloksi. Seuraamispätkä ja täyskäännösharjoitukset vasemmalle sujuivat mukavasti, samoin estehyppy, nyt irtoaa sinnekin jo kauempaa. Luoksetulo kaipaa vähän muistuttelua, samoin kaukoissa pientä edistämistä, joten takapalkkaa pitää ottaa taas käyttöön.

Lisäksi tehtiin pienet esineruudut meidän takapihalle, kun Elisa ja Eve intoutuivat piilottelemaan Even hanskoja, jotta Rini voisi etsiä ne. Hyvin löytyivät molemmat hanskat :) Lapset heittelivät Rinille vielä keppiä ja palloa palkaksi, jostain syystä Rini oli ihan läkähdyksissään, kun päästiin lähtemään ;)

Nyt se on sitten tehty, ollaan Rinin kanssa menossa BH-kokeeseen ensi kuussa :O Myös Joensuun tokokisoihin ollaan taas ilmoittauduttu kokeilemaan onneamme, että josko sieltä saataisiin jo vähän parempia tuloksia kuin edellisellä kerralla.