Tänään Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä aussiekehissä esiintyi 13 koiraa. Esitettävien koirien määrä vähentyi yhdellä, mutta kahdessakin oli tekemistä, kun uroksia ei ollut kuin neljä, ja ennen Riniä vain kaksi narttua. Sää oli harmaan sateinen, joten kehissä sai esitellä märkiä ja osittain kuraisiakin koiria ;)

Taavin kanssa mentiin ensimmäisinä kehään, ja Taavilla oli kovat kilpakumppanit, kun nuorissa uroksissa esiintyi myös Mico (Tres Colores Hiawatha Mohawk). Taavi miellytti ruotsalaista tuomariamme ERIn arvoisesti, mikä oli tosi upea juttu. Taavi voitti nuoret urokset, paras uros kehään ei tullutkaan kaveriksi kuin veteraaniluokassa juuri 8 vuotta täyttänyt Taavin ja Rinin ukki Pöksy (Sentikki Blackjack). Pöksy vei voiton, mutta kun sertit olivat jo kasassa, eikä veteraaniluokan koira voi ottaa vastaan CACIBia, niin Taavi sai kotiinviemisiksi sertin ja CACIBin :)

Narttukehässä meidän kaverina oli Muikku (Keepsake Sangria), joka olikin kova kilpakumppani. Ulkopuolisten kommenttien perusteella Rinillä oli paremmat liikkeet, minkä ansiosta saatiin voitto; Muikku taas oli rungoltaan Riniä paremmin kehittynyt.

Paikka: Joensuu
Aika: 18.5.08
Tuomari: Ove Germundsson, Ruotsi
Arvostelu:
Tik av bra modell, välskuret huvud med bra detaljer. Utmärkt hals, stark rygg. Skulle önska bättre vinklar ngt grunt i fronten. Skulle vara stabilare fram. Behöver mer tid.

Tuloksena NUO-EH1, NUK-1.

Olin tyytyväinen Rinin arvosteluun, Rinille en niinkään niitä tuloksia ollut ensisijaisesti hakemassa, vaan Taaville. Olin oikein mielissäni Taavin huikeasta näyttelyturneen avauksesta. Tiedä vaikka saisin Liisan ja Lassin lähtemään Taavin kanssa näyttelyihin uudemmankin kerran ;)