Vapun vietto on meillä ollut varsin rauhallista. Eilisen lähes 12-tuntisen työpäivän jälkeen olo muistutti jotain kuolleen ja zombien väliltä, silti kävimme Rinin kanssa pitkähköllä lenkillä. Lähdin sitten vielä kaupungille iltaa istumaan kavereiden kanssa, Rini jäi kotivahdiksi, eli eilisen virikkeet olivat melko vähissä.

Tänään nukuttiin pitkään. Meidän oli tarkoitus mennä Josepan järjestämään mätsäriin, mutta alkuviikko oli niin rankka, että toipumiseen tarvittiin paljon unta. Kävimme pitkällä lenkillä, Rini heitti talviturkin, kun Vehkalahden rannasta olivat jäät jo sulaneet. Mulla oli lenkillä kamera mukana, eli galleriaan on ilmestynyt jälleen uusi kansiollinen kuvia.

Kotiin päästyämme levähdettiin jokunen tunti, sitten tekemättömyyden olotila kävi sietämättömäksi, joten lähdimme vielä uudestaan pihalle kävelemään. Päädyimme vierailemaan porukoiden luona Karsikossa, siellä vaihdettiin kuulumisia ja Rini sai taas paljon rapsutuksia. Tulimme juuri äsken kotiin, nyt pitäisi rauhoittua loppuillaksi aloilleen ja raahautua nukkumaankin jossain välissä. Huomenaamulla lähdetään aikaisin ajamaan kohti Keski-Suomea ja MH-testiä :)