Rini on ollut kotivahtina, kun lähdin itse varhain sunnuntaiaamuna ajelemaan Jyväskylää kohti Mallan luonnetestiä varten. Rini joutui jäämään kotiin juoksujen ja uuden tulokkaan takia, Aino ja Elli asustavat nyt kerrassaan upeassa tilavassa kaksiossa, jonne vielä yksi koira lisää olisi ehkä ollut kuitenkin liikaa tällä kertaa.

Kahden päivän aikana on tullut taas ajettua autoa yli 800 kilometriä, eilen ajettiin etapista suurin osa, sillä Mallan luonnetesti oli Ristiinassa. Upeasti Malla testistä suoriutui, puuhapuolituntinen oli selvästi Mallalle mieluinen. Tarkempia tietoja testin kulusta ja tuloksista voi lukea Ainon & karjisten blogista :) Onnea Aino ja Malla upeasti menneestä testistä!

Luonnetestipaikalta karjakoirien laumaan liittyi vielä yksi, kun Elli sai kotiin uuden perheenjäsenen. Suloinen, reipas ja iloinen pentu Ellille tulikin, eikä ihanan pentuhömpän näkeminen ainakaan helpottanut miun pentukuumetta ;) Onnittelut Ellille uudesta valloittavasta perheenjäsenestä! Söpöliini oli jo aiemmin ristitty Katlaksi. Alla muutama kuva pikkusöpöläisestä.

1444727.jpg

1444430.jpg

Yö oli lähes piinallinen, kun Riiva-kissa piti hereillä. On se kumma, kun seurani ei kelpaa päivisin, mutta yöllä se on lähes yliarvostettua ;)

Tänä aamuna kierrettiin vähän Jyväskylän keskustassa, ostin Rinille puoli muovikassillista tavaraa tuomisiksi. Jyväskylän reissu oli mukava, vaikka vähän tuntui oudolta olla reissussa ilman koiraa. Lyhyeksi vierailu jäikin, kun tänään oli suunnattava kotiin. Automatka tuntui pitkältä (ja olihan se), ja eilisen rasitukset väsyttivät vielä. Vaan eipä ole pienen aussien elämään mahtunut vähään aikaan niin paljon iloa kuin mitä Rinillä, kun mamma tuli tänään kotiin! Eipä sillä, kyllä mammallakin oli riemua ja iloa päästä oman ihanaisen kultaisen aussiensa luo :) Rini haisteli kyllä kaikki rikoksien jäljet tarkkaan vaatteistani, erityisen ihmeissään neiti tuntui olevan Katlan tuoksuista hupparissani.

Lauantain treeneissä rikki menneen lussupallon tilalle löysin onneksi uuden samanlaisen (joskin sinisen), ja siitä on riittänyt Rinille riemua koko illaksi. Rini oli ollut selvästi ihmeissään miun lähdöstä ja ollut muutenkin vähän kipeä mahataudissaan, eilisilta oli kuulemma ollut luuttuamista ja siivoamista, mutta tänään tilanne oli ollut jo huomattavasti parempi. Kotiin tultuani Rini on ollut ihan ok, vähän se läähätteli ruuan jälkeen, mutta johtunee vielä kuralla olevasta mahasta. Tehobakt-kuuri on tosin auttanut vatsavaivoihin hienosti.

Soittelin Rinin veljen Taavin omistajille tuossa kotiin tultuani ja kyselin kuulumisia. Jos kaikki menee hyvin, menemme ensi kuun alussa vierailulle :) Yritin kovasti houkutella heitä ilmoittamaan Taavin Joensuun näyttelyihinkin, olisi mukava viedä Taavi näytille, kun Taavia ei olla kehissä nähty sitten viime toukokuun.

Mulla näyttää olevan edessä vapaaviikko kaiken muun paitsi koulun suhteen, mikä tuntuukin suorastaan taivaalliselta. Kouluhommia olisi tosin paljon tehtävänä, joten ihan rennosti ei sovi ottaa ;)

Pitkän reissun jälkeen väsyttää. Uni maittanee illalla, huomenna on taas vuorossa uusi päivä ja uudet kujeet.