Vapaapäivän kunniaksi ollaan käyty lenkillä ja tokoilemassa. Tokoilut sijoittuivat kerrankin jo ihan päivälle, kun innostuin ennen kauppaan lähtöä treenaamaan koiran kanssa parkkiksella. Kämppikseni Mari oli kuvia ottamassa, mutta ne mun pitää vielä katsoa läpi ja siirtää koneelle.

Tehtiin kaikki muut liikkeet hyppyä lukuun ottamatta, se jätettiin väliin vielä lihasjumeihin vedoten. Rini on ollut jo huomattavasti pirteämpi, olen sitä aktiivisesti hieronut tässä parin päivän ajan, ja se alkaa näkyä. Eilen pidettiin lepopäivä, ja sekin selvästi oli tarpeen, kun Rini nukkui lähes koko päivän.

Seuraamisista oli hyvä aloittaa. Rini oli jälleen oikein mukavassa vireessä ja se näkyi erityisesti seuraamisissa: neiti seurasi oikealla paikalla, kontakti oli aivan mainio, eikä seuraaminen ollut edes väljää. Tehtiin alussa ympyrässä kävelyä molempiin suuntiin, ja kuten aiemmin jo totesin, upeasti meni. Teimme seuraamista suorallakin, eikä niissäkään mitään ongelmaa. Nyt on ollut kauhean hyvä mieli, kun pitkän työn tulos oikeasti alkaa näkyä jossakin, ja se yhteinen sävel alkaa vähitellen löytyä. Ainoa pieni nuhteen sana hitaissa istumisissa, ajoittain neiti olisi tykännyt jäädä seisomaan. Peruuttamistakin otettiin lyhyissä pätkissä, Rini vaan pitäisi liikkeestä vielä enemmän, jos se saisi pomppia taaksepäin ;) Hassu tyttö.

Luoksetuloja hiottiin tänään myös. Vauhti on hiljalleen alkanut löytyä taas, palkkasin pallolla taaksepäin kuitenkin aina varmuuden vuoksi. Tänään otettiin jo kaksi pysäytystäkin, vähän ne olivat hitaat, mutta ei hullumpi aloitus kuitenkaan. Päätimme luoksetuloharjoitukset normaaliin luoksetuloon ja reviteltiin pallolla.

Kaukokäskyt olivat tänään myös hionnan tarpeessa. Takapalkasta huolimatta Rini olisi mielellään jäänyt vähän ylösnousussa puolitiehen, se on taas tätä aussien älykkyyttä: miksi nousta kokonaan istumaan, kun kohta pitää maahan mennä kuitenkin. Jouduttiin tekemään monta sarjaa ja lyhentämään välimatkaa, ennen kuin olin tyytyväinen ensimmäiseen ylösnousuun, siitä palkka ja siirryttiin seuraavaan liikkeeseen.

Hyvä liikkeestä seisomisten putki jatkui tänäänkin, Rini jäi napakasti seisomaan, eikä liikahdellut, vaikka kävelin ensin taakse ja tulin vasta sitten takaisin sivulle seisomaan. Otimme sekaan yhden maahanmenonkin pienenä knoppina, mutta Rini ei mennyt halpaan, vaan teki tosi hienoa ja tarkkaa työtä. Maahanmenon jälkeen tehtiin vielä yksi seisominen, sekin oli ongelmaton. On se tyttönen taitava :)

Noutoon olisin kaivannut tänään vähän lisää vauhtia, muuten liikkeessä ei oikeastaan ongelmia sen koommin ollutkaan. Luovutukset olisivat voineet olla hitusen suorempia, mutta muuten oikein hyvä suoritus. Noutoa ei toisaalta olla vähään aikaan tehtykään, joten sekin voi vaikuttaa.

Kun Mari oli ylimääräisenä silmäparina katsomassa treeniä, päätin ottaa vielä paikkamakuun mukaan, vaikka se jäikin meidän viimeiseksi liikkeeksi. Menin piiloon kentän toisella puolella olevan lumikasan taakse ja odotin jonkin aikaa. Rini oli kuulemma maannut oikein nätisti ja rauhallisesti, ei piippausta eikä mitään muutakaan liikkeeseen kuulumatonta. Olin todella mielissäni Rinin tekemisestä taas tänään, on se vaan niin mahtava tyttönen :)

Marin kanssa käytiin lenkillä vielä illalla, Rini hömpötteli vapaana suurimman osan matkasta ja innostui lenkillä jälleen tapansa mukaan tarjoamaan vielä seuraamista. Nyt uni taas maittaa. Juoksutilanne on jatkunut normaalina, mutta toisaalta ne ovatkin kestäneet vasta viikon.