Vielä piti nopeasti tulla päivittelemään päivän tapahtumia, kun huomenna ei muisti kuitenkaan enää toimi niin kuin tänään ;)

Kaunis kevätsää jatkui Joensuussa, kävimme Rinin ja Ellan kanssa lenkillä. Rinin korvattomuuskausi jatkuu edelleen, mutta toisaalta tilanne voisi olla pahempikin. Lenkin päätarkoitus oli saada sauhuja sen verran pois, että korvat löytyisivät illan tokotuokioon.

Lähdin melko lyhyellä varoitusajalla "vetämään treenejä" Elinalle ja Marille koirineen. Lähinnä se meni siihen, että meikäläisen suu kävi, en tosin tiedä, tuliko sieltä mitään fiksua asiaa ;) Rini joutui muiden treenien ajan odottamaan autossa, treenasin sen kanssa sitten ihan lopuksi. Elina ja Mari olivat Turren avustamina meillä pienenä häiriönä, tosin se ei näyttänyt Riniä sen kummemmin häiritsevän. Olihan siellä kentän laidalla jotain rantakyläläisiä nuoria, mutta niistäkään ei mainittavaa häiriötä saatu.

Otettiin pikaisesti pätkä seuraamista (lyhyeksi jäi, kun namit unohtuivat kotiin), liikkeestä seisomista, pari normaalia luoksetuloa, nouto ja kaukkarit. Ihan ok meni, Rini tsemppasi hyvin kaukkareihin, kun palkkasi istumisesta huolimatta siitä, miten se istumaan nousi. Luoksetulo tökkii edelleen, mutta pitää vaan jaksaa yrittää. Seisomiset meni hyvin, seuraaminenkin ihan ok, nouto meni myös hienosti. Ai niin ja hyppy meni myös hienosti.

Lopuksi tehtiin paikkamakuu, kun varotoimena ei Riniä päästetty Turrea morjestamaan. Minä vaihdoin kuulumisia Marin ja Elinan kanssa sillä aikaa, kun neiti makasi vähän kauempana. Kävin toki palkkaamassa välillä, tosin loppuajasta Rini alkoi aika selkeästi osoittaa, että märällä hietikolla makaaminen oli aika syvältä ;)

Huomenna ei taida taas olla toivoakaan mistään koiratoimintaan liittyvästä, kun on tenttiä ja oopperaa ilta täynnä. Liittyy tuohon iltaan yksi muukin meno, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. Lauantaina harjoitukset ovat onneksi aamulla, joten päivästä jää aikaa touhuta muutakin.

Tein näyttelyilmoittautumisen muistaakseni toissapäivänä, yksi tokokoe odottaa vielä ilmoittautumistaan.