Kerrankin kävi tuuri, kun oopperaharjoitukset olivat aamulla. Aamulla ei olisi uskonut, että päivä tästä vielä paremmaksi muuttuu, sillä kylmä tuuli ja harmahtava sää enteilivät huonoa keliä. Mitä vielä, parin tunnin jälkeen vapauteen päästessämme ulkona paistoi aurinko!

Kävin kotosalla hengähtämässä, sen jälkeen nappasin koiran hihnaan ja lähdimme pitkälle lenkille ihanaan auringonpaisteeseen. Tokoa tehtiin lenkin aikana sen verran, että seuraamisesta palkkasin, kun neiti sitä tarjosi. Suurin juttu oli kokeilla, miltä luoksetulon ongelmat näyttäisivät, jos vaihdettaisiin palkkaa. Palkkana tänään broilerpyöryköitä. Annoin neidille pienen maistiaisen ennen liikkeen alkua, ja Rini sekosi herkuista ihan totaalisesti. Ei siis ihme, että kun kutsuin neitiä luokse, se ampaisi matkaan kuin komeetta :) Ilmeisesti nami on parempi palkka luoksetuloon. Ostin jääkaappiin tulevaisuuden treenejä varten myös nakkeja, ettei erehtyisi samaa namia aina käyttämään.

Kävimme lenkin varrella kylässä porukoiden luona, jestas, etten muista, milloin viimeksi olen käynyt siellä. Tästä päättelin, että edellisestä visiitistä oli aikaa. Rini pääsi pihalle leikkimään Elisan ja Eveliinan kanssa, lapset riemastuivat, kun innostuin näyttämään Rinin osaamia temppuja. Rinin merkittävää asemaa lasten elämässä kertonee sekin, että takapihan kivilaatoille oli liidulla piirrelty Rinin kuvia ;)

Ulkona on niin ihana ilma, että haluaisin lähteä takaisin pihalle ottamaan valokuvia. Uudet seisomakuvat olisi neidistä kiva saada, mutta niihin tarvitsen vielä apukäsiä. Näinköhän saisin kämppiksen houkuteltua kuvaajaksi...