Onni ei tänään suosinut, kun Joensuuhun oli yön aikana pyyhältänyt uusi lumipyry, ja lunta on todellakin riittänyt. Olin jo elätellyt toiveita aurinkoisesta, kauniista säästä ja mökkireissusta, mutta sään puolesta suunnitelmat eivät sitten toteutuneetkaan. Siitä huolimatta hyppäsimme Rinin kanssa autoon ennen keskipäivää, otettiin mummo kyytiin keskustasta ja ajeltiin mökille, jossa meidän kotiväki oli pääsiäistä viettämässä.

Rinin kanssa ollaan sit vietetty ulkoilupäivä. Mökillä käytiin kävelemässä tietä pitkin, sitten jäällä ja lopuksi heittelin Rinille vielä palloa mökin pihalla. Rini nautti olostaan täysin siemauksin, joskin sitä selvästi harmitti, kun mökkireissu jäi niin lyhyeksi, vaikka siellä tulikin vietettyä jokunen tunti. Tämänpäiväiset agitreenitkin peruuntuivat huonon sään takia.

Uhmasin säätä ottamalla kameran mukaan, kamera yllätti positiivisesti ottamalla ihan tarkkoja kuvia, vaikkeivät olosuhteet olleetkaan kaikkein parhaimmat mahdolliset. Galleriaan on lisätty uusi kansiollinen kuvia.