Onpa ollut pitkä päivä! Lähdimme aamulla seitsemältä ajamaan Marin kanssa Viinijärvelle Hannan luo, josta jatkettiin Hannan autolla Lahteen Aussie ry:n vuosikokoukseen. Matkan varrella eksyttiin jokusen kerran, mutta perille päästiin - ihme ja kumma, vielä elossa ;) Kokouksen alussa jaettiin vuoden koira -palkinnot, sen verran myöhästyimme eksymisen takia kokouksen alusta, ettemme päässeet mukaan onnittelemaan.

En nyt takerru kokouksen yksityiskohtiin. Hallitukseen valittiin uudet jäsenet puheenjohtajaa myöten, koska eroavia jäseniä oli paljon. Mehän Marin kanssa alettiin tuumia, että jos molemmat vaikka vahingossa satuttaisiin hallitukseen pääsemään, niin ihan hyvin voitaisiin mennä mukaan toimintaan. Ainakin omaksi yllätykseksi me oltiinkin sitten melkoiset ääniharavat, joten tätä nykyä ollaan Aussie ry:n hallituksen jäseniä, minä sen lisäksi vielä sihteeri.

Esitys yhdistyksen liittymisestä PEVISAan meni läpi, joten nyt saadaan sekin asia eteenpäin. Muotovalion arvoon vaadittavat kriteerit pysyivät ehdotuksesta huolimatta edelleen samana. Käsiteltäviä asioita oli paljon, osa niistäkin jäi vielä vireille.

Koko päivä on käytännössä mennyt autossa istuessa, joten kun pääsin illalla kotiin yhdeksän jälkeen, alkoi olla aika kuitti. Rini on ollut päivän hoidossa kämppiksellä, ja neiti on kuulemma käyttäytynyt oikein siivosti. Voi sitä riemua, kun tulin kotiin!

Huomenna pitäisi lähteä lenkille ja treenaamaan. Tiistaina taas agiliidellään :)