Eipä ole juuri ehtinyt pysähtyä huilimaan. Olin koko viikonlopun esiintymiskoulutuksessa kevään oopperaa varten, joten aika on kulunut "opiskellessa". Eilisen opiskelutuokioiden jälkeen menin porukoille kylpemään, käväisin kaupassa ja istuin iltaa Ellan ja Iljan kanssa, kun he tulivat meille. Tuli sitten taas vaihdettua kuulumisia ja kälätettyä muuten melko myöhään, illalla käytiin Iljaa saattamassa kotiin - samalla käytiin lenkkeilemässä Ellan ja Rinin kanssa. Kello oli jo puoli kaksitoista, kun meillä hiljeni, reilu puoli tuntia myöhemmin olin jo yöpuulla ja nukuin kuin tukki.

Tänä aamuna olisi väsyttänyt kauheasti, mutta eipä auttanut kuin nousta ylös. Aamulenkki Rinin kanssa venyi pitemmäksi, kun Ella soitti olevansa vähän myöhässä aikataulusta. Kun yhtä matkaa oltiin menossa  konservatoriolle, lupasin odottaa, joten lähdimme Rinin kanssa vielä kävelemään pitemmälle. Narupallo oli mukana, päädyimme pellolle, jossa oli lunta ihan kiitettävästi. Heittelin Rinille sitten palloa, joten neiti sai tarpoa kunnon hangessa. Kovin monta kertaa palloa ei tarvinnutkaan heittää, kun pahin puhti alkoi olla kulutettu, joten kävelimme kotiin kaikessa rauhassa; ehdimme juuri tulla kotiin, kun mulla tuli lähtö koululle.

Lähdin harjoituksista tauolla, sillä tänään olimme Marin kanssa menossa katsomaan Outokummun Kennelkerhon agilityharjoituksia. Halli on entisessä kaivosrakennuksessa, pienihän se paikka oli, mutta kooltaan kuitenkin oikein passeli pienryhmälle. Ryhmässä oli Wallun lisäksi kolme koiraa; Rini ei tällä kertaa päässyt mukaan. Viime viikkoinen JoA:n agiharjoitus oli Wallun osalta pientä sähellystä, kun Rini oli niin suuri häiriö ihanine tuoksuineen, joten ajateltiin sitten, että kun meillä oli vaan tutustumiskerta edessä, niin emme menetä paljon, jos Rini ei tulekaan mukaan. Kyllähän se viimeistään hallilla harmitti - tottakai siellä sitten olisikin saanut tehdä vaikka mitä - mutta siellä oli sitten turha murehtia. Katselin sivusta, kun muut ryhmäläiset tekivät hommia. Opetin tylsinä taukoina Wallulle seisomista ja Juuan näyttelyä ajatellen hihnassa ravaamista. Fiksu poika hokaisi tosi nopeasti, miten homma toimii ja mistä sitä makkaraa saa :) Pääsin myös avustamaan muutamassa harjoituksessa, mutta pääasiallisesti mun ainoa tehtävä oli katsoa sivusta, kun muut tekivät, ja huokailla, että miksen sitten kuitenkaan ottanut Riniä mukaan.

Outokummun agiharjoitusryhmä vaikutti sen verran lupaavalta, että kyllä me taidetaan lähteä sinne harjoittelemaan agiliitoa, vaikka Outokumpuun tulee matkaa aika reilusti. Sielläkin alkaisi agin alkeisryhmä tässä kuussa, mutta kun epäilen Rinin aloittavan ne juoksut tässä lähiviikkoina, niin voi olla, ettei sinne sitten päästä. Pitänee miettiä sitä kuitenkin.

Nyt on taas sellainen olo, että uni luultavasti maistuu hyvin ensi yönä. Huomenna pitää taas lentää ympäri kaupunkia, mutta toivottavasti tiistaina pääsisi jo vähän rauhoittumaan. Mulla oli suunnitelmissa treenata viikonloppuna, mutta se on nyt jäänyt tekemättä. Josko huomenna olisi jo vähän jaksavaisempi olo...