Kiitos lumipyryn ja kovan pakkasen, auton ovet olivat niin jäässä, etten saanut niitä auki. Eipä siis päästy lähtemään agitreeneihin Outokumpuun. Kellokin oli jo niin paljon, että olisi mennyt liian hankalaksi järjestää muuta kyytiä, joten oli tyydyttävä kotona olemiseen. Käytin sitten ajan hyödykseni ja siivosin kämpän, vilkuilen aina välillä ikkunasta autoa ja puin sille nyrkkiä.

Kävimme Rinin kanssa aamulla Sannaa tervehtimässä pitkästä aikaa. Sanna on siis meidän entinen kämppäkaveri, joka reilu vuosi sitten muutti yksiöön tuohon meidän lähinaapurustoon. Rini muisti Sannan vielä oikein hyvin, tosin Rini itse oli muuttunut niin paljon, että se taisi Sannalle tulla pienenä yllätyksenä ;) Rini oli viime tapaamisella vielä sellainen pentukiltti höpsö, nyt sen leikkimieliset mun käsien naksuttelut ja komentelut taisivat vähän uudistaa Sannan käsitystä Rinistä. Oli mukavaa käydä vaihtamassa kuulumisia pitkästä aikaa!

Fiksu ihminen tekisi varmaan yllättävällä vapaa-ajalla kouluhommia, mutta musta tuntuu, että lähden touhuamaan jotain ihan muuta. Mari ja Wallu tulevat luultavasti illemmalla piipahtamaan, samalla trimmaillaan Wallun turkki näyttelykuntoon :D Lauantaiaamuna voidaan sitten katsoa vielä uudestaan, tarvitaanko siistimistä, mutta suurin työ hoidetaan jo tänään, kun ensi viikon ohjelmasta ei kumpikaan osannut sanoa mitään varmaksi.