Tänään pidimme pienellä porukalla aussietreffit lenkkeilyn merkeissä. Ilta ehti jo pimetä, ennen kuin liikkeelle päästiin, mutta pimeys ei menoa haitannut. Ajelimme Viinijärvelle Hannan ja Jatsin luo, meidän lisäksi mukana olivat vielä Mari ja Wallu sekä Johanna ja Jesse.

Kävelimme lähes kaksi tuntia lumipyryssä, mutta kivaa oli. Rini oli tavalliseen tapaan vähän muiden armoilla, mutta neiti kyllä yllätti käytöksellään tänään: se oli jo olevinaan pistämässä ainakin Jatsille hanttiin. Wallun riepotteluista Rini ei jaksanut pulttia ottaa, Jesse ei isona miehenä kokenut Rinin höykyyttämistä mitenkään tarpeelliseksi. Hauska kävelyretki meillä oli yhdessä, Rinin iloista elämänasennetta ei tällaiset pikkuasiat haittaa :)

Mielessä oli, että voisi jossain välissä ottaa joskus ihan pk-treeniä aussieporukalla. Minä kaipaisin opastusta esineruudussa, kun olen itsekseni sitä niin laiska selvittelemään (ja ennen kaikkea tekemään). Jotenkin tuntuu vaan, että on kauhean vaikea järjestää treenejä jo senkin takia, että kaikilla on omat aikataulut ja menot. Pitäisi jonakin viikonloppuna valoisan aikaan päästä vaikka kentälle tai maastoon tekemään jotain mielekästä isommalla porukalla. Mie haluaisin muistutella mieleen hakukuvioita.

Kotimatka sujui rauhallisesti, kaikki koirat olivat niin väsyneitä, että hyvä kun jaksoivat korvaansa lotkauttaa. Rini nukkui jo suurimman osan matkasta pää Johannan polvella. Kotiutumisen jälkeen myös mamma on ollut aika kanttuvei. Taitaa uni taas maistua ensi yönä...