Tänään olemme jälleen todenneet sen, että koiranpito ei ole ilmaista :) Tulimme juuri kotiin eläinlääkäri- & apteekkireissulta.

Rini oli reipas tyttö ja antoi nätisti tutkia korvat, silmät, tassut ja kuunnella keuhkot - siis kaiken, mitä eläinlääkäri teki. Painoa oli tullut lisää 1,5 kiloa, sinänsä ihme, ettei kuitenkaan sen enempää tämän meidän hiljaiselon aikana. Eläinlääkäri totesi sitten saman asian, minkä minäkin olen tässä viikkojen varrella huomannut: Rinillä on aika ohut nahka anturoissa, joten ei ole ihme, että se aika vähästä kuluu puhki. Vaivaa lähdetään nyt hoitamaan ravintolisän avulla: kävin apteekista ostamassa hivenaineita ja sinkkiä ja sitten vielä rasvahappoja. Siihen sitten lisäksi vielä haavanpuhdistusaineet sun muut. Onneksi Terrapolya on vielä kesän jäljiltä kotona, joten sitä ei tarvinnut ostaa.

Saimme vielä eläinlääkärin todistuksen siitä, ettemme pystyneet Voittaja-näyttelyyn osallistumaan, pitäisi vaan saada papereita eteenpäin. Rini-raukka joutuu nyt kyllä opettelemaan tossujen kanssa kulkemisen, kun jotenkin pitäisi nuo tassut suojata ulkoilun ajaksi.

Rini on tänään kuitenkin taas eilistä virkeämpi. Se jo juoksi metsässä pieniä matkoja, varmasti loppuviikolla meno on jo samanlaista kuin normaalisti. Eilen neiti intoutui välillä jo vähän leikkimään, joten kyllä elo alkaa vähitellen olla vähän helpompaa.

Ai niin, kotisivut ovat olleet taas työn alla. Lisää muutoksia mahdollisesti lähipäivinä.