Kävin tänään tekemässä ensimmäiset jouluostokset. Aussie-Marin kanssa lähdettiin yhdessä liikenteeseen, ja meillä olikin oikein antoisa ja kiva reissu, vaikka kyllä se voimillekin kävi. Sain toimitettua muutamat joulupukin asiat kaupungissa, päivän tärkein reissu oli lähinnä visiitti eläinkauppaan ostamaan Rinille uutta ruokaa.

Olen tässä jo hyvän aikaa mietiskellyt, että mitä ruokaa me kokeiltaisiin seuraavaksi. Royal Caninissa ei ole mitään vikaa, se on sopinut Rinille oikein hyvin. Vaihtelun luulisi kuitenkin virkistävän myös Riniä, kun ei koko ajan tarvitse samaa ruokaa syödä. Nyt kun tarkemmin ajattelen, niin onhan neiti syönytkin Royal Caninia koko syksyn. Ehkä se vaihtelu tosiaan on tarpeen. Paras Kaverista tarttui mukaan Eaglen ruokasäkki, otin aktiivisille koirille tarkoitetun version, ja siitä Rini saa taas syödä hyvän aikaa, kun ruokaa on 18 kg.

Päivä oli oikeasti pitkä. Lähdin liikkeelle tuossa yhdentoista kieppeillä ja vähän ennen kuutta olin kotona. Rahaakin paloi, ei sillä, suurin osa eläinkauppaan. Nyt ei onneksi tarvitse murehtia Rinin ruuista, kun sitä varmasti riittää. Royal Caniniakin on vielä jonkun verran jäljellä.

Rinin kanssa ollaan lenkkeilty vaan, loppuviikoksi on tiedossa hauskanpitoa. Pitäisi huomenna soittaa eläinlääkärille noista Rinin tassuista, ihan varmuuden vuoksi.