Kirjoittelen tänne vielä nyt, kun siihen pystyn. Saamme illalla vieraita, kun Aino tulee koirineen meille kylään, joten tämä ilta menee varmaan ihan rennosti kälättäessä ja syödessä (mie tietysti mässään mahdollisimman paljon nyt, kun vielä siihen on mahdollisuus!) Huomenna suuntaamme Rinin kanssa porukoille, kun äiti ei suostunut ajatukseen, että se olisi hakenut meidät maanantaiaamuna täältä.

Meillä on kotona tietysti täysi tohina meneillään. Yritän pakkailla tavaroita kasaan, ja voitte ehkä kuvitella, kuinka hankalaa mun on arvioida, mitä kaikkea tarvitsen ainakin noin viikon reissulle. Lähinnä vaatteiden valitseminen on vaikeaa, kun ei tiedä, mitä kaikkea voi päälle pistää. Mulla on kohta kaksi kassillista tavaraa, Rinin tavarat on kaikki pakkaamatta, enkä saa kaikkea valmiiksi kassiin ennen huomista. Hohhoijaa. Saan varmaan rekalla kuskata näitä kamppeita Karsikkoon...

Rini kävi tänään mökillä porukoiden kanssa pellolla juoksemassa. Tassut eivät kuulemma vaivanneet, kun neiti oli juossut kuin heikkopäinen. Kovasti neiti vielä yritti näyttää säälittävältä ulkona aamulla ennen lähtöä pellolle, kun kävelimme tuolla teitä pitkin.

Meidän radio- & nettihiljaisuus alkaa varmaan sitten viimeistään huomenna. Mie raahaudun tietysti koneelle heti, kun vaan jaloilleni pääsen, joten luultavasti hiljaisuudesta ei tule kovin pitkä. Jestas, kun nyt alkoi taas jännittää. Odottaminen on pahinta.