Meillä ollaan jatkettu odotusten mukaan hiljaiseloa. Perjantaina pidettiin oikein perusteellinen siivouspäivä (niin perusteellinen kuin selkä antoi myöten), ja Rini oli tietysti touhussa mukana. Lähinnä se katseli ihmeissään kaikkea sitä tavaramäärää, joka lensi roskakoriin. Nyt on kiva kotona oleskella, kun on puhdasta ja siistiä.

Eilen pidimme pienen treenituokion pitkästä aikaa ruudun parissa. Rini muisti ruudun hyvin tauosta huolimatta ja teki oikein innokkaasti. Pikkuisen on sitä ongelmaa ollut, että maahanmenossa tassut tahtovat tulla ruudun ulkopuolelle, mutta pistän sen edelleen sen piikkiin, että ruutu on niin pieni. Palkan paikka ruudussa kyllä vaikuttaa myös: jos sen jättää ihan ruudun perälle, niin silloin herkemmin Rini jää kokonaan ruudun sisään. Pitäisi joku päivä raahata nuo merkit ulos ja kokeilla siellä. Josko ensi viikolla...

Tänään kävimme Wallun ja Marin kanssa jälleen koirapuistossa. Piti reissun jälkeen kotiin tultua ihan piloillaan kysyä Riniltä, että miksi se on niin rauhallinen ja väsynyt: sehän veti vain sen reilun kaksi tuntia taas koko ajan satanen lasissa. Tänään puistossa oli pääasiallisesti pikkukoiria. Russelit olivat rähinäpäällä ja jatkuvasti selkään hyppimässä, joten kiertelimme sitten Marin ja koirien kanssa toisella puolen puistoa säästääksemme sekä omia että Rinin ja Wallun hermoja. Wallu kun on sitä mieltä, että vain hänellä on oikeus leikkiä Rinin kanssa :)

Kun tulimme puistosta takaisin autolle, teimme Rinin kanssa pitkän pätkän vapaana seuraamista. Treenitauko oli tehnyt Rinille hyvää, neiti piti älyttömän hyvin kontaktia ja seurasi hyvällä paikalla edistämättä lainkaan. Keppi oli neidin mielestä kiva palkka :) Kun pääsimme turvallisesti tien toiselle puolelle, missä auto oli, reviteltiin sitten kepillä kunnolla ja tehtiin muita temppuja. Huomasinpa sitten, että Rinistä tuli taas verta. Epäilin veren olevan peräisin tassuista, mutten ulkona huomannut mitään mainittavaa (tassut olivat tietysti lumessa). Kotiin kun tultiin, tein vähän perusteellisemman tarkistuksen, ja tassuista se vika sitten löytyikin. Toinen etutassu on parantunut ihan hyvin, se ei ole revennyt uudelleen, mutta tuo toinen tassu on sitten tempunnut senkin edestä. Riniä se ei ole näyttänyt haittaavan, kun neiti jaksaa rallia vetää ihan huimana. Harmittaa vaan itseä tietysti, kun piti olla niin tyhmä, että pääsivät tassut tuohon kuntoon ulkoillessa.