Rini pääsi eilen tekemään tuttavuutta Raiaan ekaa kertaa (mie tietysti tein tuttavuutta pikkuiseen ensin). Säpäkkä pieni corgivauva se on, mikään ei hetkauta ja töpö pystyssä pikkuneiti kulkee eteenpäin. Rini innostui pienestä odotetusti heti, neidin riehuleikit tuntien mun piti aluksi pitää aika tarkkaan silmällä, miten kaksikko tulee toimeen. Alkuun Rini yritti hepuloida, mutta illemmalla rauhoittui leikkimään nätisti.

Kävin Ainon saattelemassa tänään juna-asemalle. Toivon mukaan kuntoutuisi syyslomaan mennessä siihen kuntoon, että me voisimme vuorostaan mennä Jyväskylään. Olisi lyhyempi (ja halvempi) matka sieltä Lahteen näytelmiin kuin täältä kotoa käsin.

Eiliset tottistreenit jäivät sitten kuitenkin väliin, kun auto on yhä korjaamolla, enkä sinne kävellenkään päässyt. No ja toisaalta me oltiin eilen treenien aikaan jo Ainon luona, ehdimme sosialisoida vähän enemmän, joten ei kauheasti harmita. Ensi viikolla tottistreenejä olisi kahdet, joten eiköhän me silloin mukaan päästä.

Huomenna olisi ollut hakutreenit, mutta eipä sinnekään päästä (en jaksa uskoa, että saisin auton vielä huomenna, ja toisaalta en viitsi tän jalan kanssa lähteä). Toivottavasti ei ihan talvi ehdi tulla, olisi kiva päästä hakumetsään vielä ennen talvea.