Eipä ollut Lahden näyttelyn tuloksissa hurraamista. 43 aussia oli ilmoitettu, tuomarina toimi Zvi Kupferberg Israelista. Kun en omalta selältäni ja jalaltani kehiin päässyt pyörimään, Rinin esitti Erika.

Aika: 27.10.07
Paikka: Lahti
Tuomari: Zvi Kupferberg
Arvostelu:
Correct size, border type, flying ears. Soft topline, french front, correct chest. Correct coat, good movement.
Tulos: JUN H

Äkkiseltään ei arvostelusta sinänsä löytynyt mitään "huonoa", ne "virheet" joutui etsiskelemään sieltä. Kupferberg piti Rinin runkoa liian pitkänä, korvia liian kevyinä ja - mikä musta oli yllättävintä - Rini oli hänen mielestään lihava! Kuinkahan paljon siltä pitäisi luita näkyä, ettei se olisi ollut... Riniltä tuntuu luut oikein hyvin, joten kommentti oli mulle aika yllätys. Mutta tätä se joskus on!

Ranskalaisesta etuosasta taisi olla mainintaa aika monella. Rinillä on kyllä taipumusta vetää tassuja vähän vinoon, jos se saa itse asetella itsensä, mutta tuskinpa tassujen suoruus olisi meidän arvostelua kovin muuttanut.

Meillä oli aika raju pudotus tuolta ERI-putkesta ja sertilinjalta, mutta odotettavissa se olikin. Minua ei tulos sinänsä haittaa; olisi sitä tietysti voinut matkoihin ja näyttelyyn uponneet rahat käyttää muuhunkin kuin siniseen nauhaan :) Seuraavan kerran olemme sitten kehissä Jyväskylässä.