Rini (ja minäkin, ihme ja kumma) oli töissä tänään mökillä. Mun piti ajaa mökille aamulla, jotta saisin äitin ja ipanat sinne pihanhoitoon, mutta tosi hyvin onnistui... Isäntä joutui sitten mökiltä käsin tulemaan takaisin ja hakemaan meidät kaikki sinne.

Mie lähdin sinne itsekkäistä syistä: jotta Rini saisi vähän irrotella vapaana. Rini oli koko päivän pihalla, juoksi ympäriinsä frisbeen perässä, kelli lehtikasoissa, jotka porukat oli juuri saanu haravoitua kasaan ja teki muuta kivaa pientä jäynää. Rini kävi vielä uimassakin, mokoma kamikaze-eläin hyppi järveen rantakivetyksiltä. Mun piti sitten mennä pikkusiskoille sanomaan, että katsovat Rinin perään, ettei se pääse koipiaan katkomaan.

Mun osalta päivä oli tylsä. Makasin sängyllä, nukuin, makasin sängyllä, katoin telkkaria, nukuin, makasin sängyllä, söin, makasin sängyllä. Yksipuolista, eikö? Kävin mie välillä Riniä moikkaamassa ulkona, mutta tosiaan mie napotin sisätiloissa suurimman osan ajasta. Uni maistui kyllä. Ennen lähtöä heittelin Rinille vielä frisbeetä sellaisen kymmenkunta minuuttia, sitten lähdettiin. Meidän neiti riehui ulkona kuusi tuntia tauotta. Jostain kumman syystä se nukkuu kauhean sikeästi tuolla olohuoneessa...

Rini oli söötti. Katsoin ikkunasta, kun se makasi sen pressun päällä, jolle äiti yritti epätoivoisesti haravoida lehtiä. Neiti myös juoksi ihan täysiä lehtikasojen läpi aina, kun tilaisuus siihen vain koitti. Ja olipa Rini ollut niin hurjakin, että oli haukkunut haravalle :)