Etusivun kuva vaihdettu taas :) Sain tänään päähäni ottaa Rinistä pääkuvia, otin sitten ja muokkasin vähän, etusivulla on nyt sitten näytillä tulos. Saa nähdä, miten pitkään taas menee, että se kuva vaihtuu...

Tulossivun taustaa vaihdoin myös, senkin kohdalla jää nähtäväksi, onko muutos pysyvä.

Muuten en sivuja hyvin jaksanut muokata, kauhea väsymys on kahden näyttelypäivän jälkeen. Tänään emme Rinin kanssa olleet kehissä, mutta mie olin katselemassa aussiekehää kannustusjoukkona. Mitään EH:ta parempaa Marja Talvitie ei päivän kuudelle aussienäyttelijälle antanut, mikä oli vähän harmi. Oli kuitenkin kiva jutella taas samanhenkisten ihmisten kanssa.

Lotta soitteli tänään, kyllä oli ihana jutella pitkästä aikaa. Meidät kutsuttiin sisarustapaamiseen syyskuun ensimmäisenä päivänä, silloin suuntaamme Hämeenlinnaan mökille juhlimaan etukäteen sisarusten yksivuotissynttäreitä. Minna on tulossa myös :) Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi sisaruksistakin paikalle.

Aino suuntasi tänään takaisin Jyväskylään, nyt on ihan tyhmä olo, kun ei yhtäkkiä ole olevinaan mitään tekemistä. Ei tartteisi kuin raahata itsensä ulos koiran kanssa, niin sitä tekemistä olisi, mutta ei vaan jaksa. Onneksi nyt alkaa loma (siis voitteko kuvitella: LOMA - mulla ei oo ollu sellaista moneen vuoteen), ehtii vähän lepäillä ja keskittyä koiran kanssa elämiseen. Ehdin Rinin ilmoittaa sinne tokokokeeseen marraskuulle (okei, se on vielä maksua ja virallista paperia vaille ilmoitettu), joten pitäisi tässä alkaa tehdä töitä, jos me meinattaisiin siellä jotain osatakin. Lähinnä ne työt koskevat seuraamisen hiomista.

Yritettiin ottaa joitakin palkintokuvia, mutta vähän hankalaa se oli, kun piti yhtä aikaa toimia sekä asettelijana että valokuvaajana. Pitää paremmat kuvat ottaa, kunhan on apukäsiä. Kirjoittelen tuonne Rinin päiväkirjan puolelle vielä entryn tässä illan aikana, ja laitan jonkun kuvan sinne katseltavaksi.