Ja pentutapaaminen jää meiltä väliin tällä kertaa noiden Rinin juoksujen takia. Kyllä harmittaa! Vaan sovittiin Lotan kanssa, että menemme Rinin kanssa käymään tässä syksyllä sielläpäin, ja sitten mahdollisesti tehdään yhdessä reissu Hämeenlinnaan tapaamaan Fedeä. Kiva olisi nähdä Mallaakin, kun ei olla nähty maaliskuun pentunäyttelyn jälkeen...

Rini on ilmoitettu näyttelyyn Jyväskylään marraskuun 17.päivä. Tuomarina Jaana Hartus, ja mikäli kaikki menee, niin kuin oon aavistellu, menemme sieltä luultavasti hakemaan sen meidän ekan EH:n, jos emme sitä saa jo Zvi Kupferbergiltä Lahdesta. Eipä siinä mitään silti. Jossain vaiheessa pitää meidän upean ERI-kierteenkin katketa... Tiedä, vaikka Rini heittäisi juoksujensa jälkeen loput karvatkin mäkeen, jolloin ei olisi yhtään ihme, ettei me mitään kummoisia arvosteluja saada.

Soittelin tänään myös Rinin veljen Taavin omistajille ja kyselin vähän kuulumisia. Sovittiin, että menemme käymään Heinävedelläkin tässä syksyn aikana, kunhan Taavi kotiutuu perheensä kanssa pohjoisen marjakentiltä :)