Aamulla Mari soitti ja kysyi syömään lettuja. Tokihan me lettukesteille lähdetään! Otin siis koiran matkaan (samoin uusimman Harry Potterin) ja talsittiin keskustaan. Marin luona todettiin sitten, että tarvikkeita puuttuu, joten suuntasimme kauppaan. Rini jäi Marin huoneeseen siksi aikaa, "ei meillä pitkään mene, kyllä se pärjää". Jätin neidille siankorvan pureskeltavaksi, suljimme oven ja lähdettiin liikkeelle.

Ei kaupassa pitkään mennyt, saatiin ostokset kasaan ja suuntasimme takaisin Marin luo. Kun kerran oltiin takaovesta menossa sisälle, huudeltiin alhaalta, että onko se Rini vielä siellä (parvekkeen ovi oli jätetty auki, ja huone oli ekassa kerroksessa). Sieltä se neiti tulla tapsutteli parvekkeelle, häntä ja takapuoli huiskasivat ja hirveä kiire olisi ollut päästä meidän luo. Käskin neidin odottaa nätisti, lähdettiin kapuamaan portaita ylös, avattiin ovi ja päästiin sisälle.

"HOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!"
"Mari hei, huutaako teidän yläkerrassa koira?"
"HOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!"
"Ei hitto, se on mun koira!"

Mulla meni tunti, että olin sujut sen huutamisen kanssa. Eihän mun koiralla ole eroahdistusta. Aika paljon pistin sen piikkiin, ettei Rini ole vähään aikaan käyny Marin luona, ja olipa muuten hitsin hyvä idea mennä koiraa kiusaamaan sillä, että huutaa alakerrasta. Jooh. Joka päivä oppii jotain uutta.

Muuten päivä meni hienosti. Teimme Marin kanssa yumyum-lettuja (oli ihanaa täytettä), syötiin itsemme ähkyiksi, kälätettiin ja luettiin vähän Potteria. Illalla Mari lähti porukoidensa luo vielä syömään, joten me lähdettiin samalla ovenavauksella ja käveltiin pitkän matkaa Niinivaaralle Marin mukana. Rini on tänään saanut kunnon lenkit, erityisesti olin iloinen, että pitkästä aikaa päästiin kävelemään kaupungin hälinässä.

Ihmeteltävää on päivän aikana riittänyt neidillä ihmeen paljon, ei siis ihme, että heti, kun kotia päästiin, neiti oikaisi itsensä tuohon normipaikalleen ja alkoi vedellä sikeitä :)

(Ette muuten uskoisi, jos kertoisin, miten paljon pienestä aussiesta voi lähteä karvaa! Oon 120 %:sen varma, että mennään Kuopiossa ja Joensuussa karvattomina kehään...)