Mie oon varmaan taas todistanu älykkyyteni. Haukuin edellisessä entryssä sen mätsärin tuomarin, nyt en enää tiedä, että teinkö sen ihan asiasta. Osittain kyllä, mutta yhdeltä osin sitten taas...

Olimme mökillä käymässä, ja Rini sai taas viipottaa vapaana. Neiti ehti puolisentoista tuntia juosta, sitten lähdin saunaan. Sillä aikaa porukat katsoivat koiran perään. Kun tulin pesulta, äiti sanoi, ettei Rini varannut painoa toiselle takajalalle sen noustessa portaita. Nurmikolla neiti käveli ihan hyvin. Kutsuin sitten koiran luokse, pyysin makaamaan ja katsoin sen takatassun. Yhdestä anturasta oli lähteny päällimmäinen nahkakerros, se untuvainen peite, mikä on anturan päällä. Ilmeisesti se oli sitten se syy, miksi se "ontui" siellä mätsärissä. Kyllä otti pannuun taas...

Yritin sitten miettiä, että miten ne nahat olisivat voineet lähteä. Sitten kun puhuin aussie-Marin kanssa puhelimessa, muistin, että Wallu ja Rinihän riehuivat koko lauantain keskenään. Marin luona on laminaattilattia, joten ei olisi lainkaan mahdotonta, että liitäessään pitkin lattioita nahat olisivat vaikka palaneet ja sitten kävellessä irronneet.

Huomenna soittelen eläinlääkärille varmuuden vuoksi ja kyselen, voiko sille tehdä mitään ja vaikuttaako se meidän näyttelysessioihin.

Saatiin viimein pitkän taistelun jälkeen meille hyppyeste. Piti riidellä porukoiden kanssa sen mallista, mutta loppupelissä mie voitin, ja porukat askartelivat meille sellaisen oikein soman ja toimivan esteen. Nyt kelpaa harjoitella!

Täällä on ollu hirveä myrsky koko päivän. Aamulla satoi vettä kaatamalla, päiväksi se lopetti. Koko iltapäivän on tuullut hirmu lujaa, taivaalla on tummia pilviä. Mökillä oli n. metrin korkuiset aallot ja sielläkin tuli vettä kuin saavista kaataen. Vitsailtiin tänään töissä, että jos täällä sää tekee meille jyväskylät (polviin asti vettä), niin meidän pitää lähteä soutuveneellä jakamaan postia. Sovittiin, että meidän kuski soutelee kaikkien piirit läpi ja me vaan istutaan kyydissä. Niin, ja heitetään postit parvekkeille. Oisi siistiä.