Maahanmeno sujuu taas! Ennakointi saatiin pois ihan naurettavalla palikkaharjoituksella. Olin illalla antamassa Rinille ruokaa, aattelin sitten, että ihan huvikseni pyydän sen maahan. Ruokakuppi oli cd-tornin päällä, Rini makuulla sen vieressä. Rini meni pyynnöstä maahan, mutta nousi ylös heti, kun mun käsi oli nostamassa ruokakuppia. Pari kertaa venkslattiin, lopulta Rini tajusi, ettei kuppia tule, jos se ei pysy maassa. Ihan oikeasti jännää, kun pystyin näkemään siitä, kuinka sen päässä raksutti, ja sitten syttyi se pieni lamppu! Se odotti maassa, laitoin kupin lattialle ja annoin luvan mennä syömään. Nyt kun oon kokeillu maahanmenoa sen jälkeen, Rini odottaa aina lupaa nousta ylös. Jes!

Toinen ehdoton riemunaihe on meidän sivulletulo. Rini tarjoaa sitä jo rohkeasti ja osaa pyynnöstä korjatakin, jos siirryn itse toiseen asentoon. Ainoa hienosäätö, mikä sille pitää tehdä, on vielä vahvistaa sitä oikeaa tapaa tulla siihen. Innostuessaan tuo kakara tykkäisi niin kovasti hypätä ensin mua päin ja sitten vasta kiepauttaa takamuksensa siihen vierelle. Siitä tulee hyvä liike, sen näkee. Jännä vaan on nyt tajuta, miten yhtäkkiä Rini alkoi tarjota sivulletuloa, kun ei se vielä kuukausi sitten tehnyt kuin namin kanssa.

Otettiin tänään vähän paikallaoloa harjoituksena ulkoilutuksella, siinä sivussa tein pari luoksetuloakin. Luoksetuloissakin alkaa olla jo vauhtia, eli siitäkin hyvä liike vielä saadaan.

Nyt kun vielä saataisiin se seuraaminen varmaksi ja ennen kaikkea mukavaksi touhuksi, niin siinähän meillä olisi liikkeet jo tokoiluun :)

Sain ihmekohtauksen tänään (lieneekö seurausta siitä, että myöhästyin aamulla töistä, kun nukuin pommiin). Kun olin Rinin kanssa ulkoilemassa, aurinko paistoi nätistä kulmasta ja Rini oli ruohikossa touhuamassa, mie vaan katselin sitä ja mietin, miten hillittömän kaunis ja ihana se on. Leikittiin kotona lelulla vetoleikkejä, Rini innostui kovasti ja alkoi tarjota lelun toista puolta mulle, että jatkaisin leikkiä. Se on vaan niin ihana. Turkkikin on niin sileä ja pehmeä... Miun pieni, suloinen, kaunis silkkiturkki :)