Hohhoijaa, mitähän osa-aluetta meidän sivuilta en tänään olisi muokannut... Muutoksia tuli siis melkoisesti: tulokset-sivu sai vähän uudenlaista ilmettä (ja sisältöä paljon fiksummassa muodossa), muokkasin vähän kaverit-sivua (lähinnä tekstejä), touhut-sivu sai viimeinkin jotain sisältöä (pitäisi ne kuvat vaihtaa jossain vaiheessa), harrastukset-sivu muuttui myös ulkonäöllisesti (harmi, kun se näyttää vielä niin tyhjältä) ja ja... Joo. Taisin sinne itselleni pyhitetylle sivullekin jonkin muutoksen tehdä. Ai niin, ja sitten muutin sen etusivun ylätekstin myös!

Päivittelen galleriaan kuvia, jahka tässä ennätän.

Miina aka. Cossak's Ninna-Mincka on meillä hoidossa kolmatta päivää (vai jokohan se on neljäs, ei näissä pysy millään mukana...). Rini on ollu riemuissaan, kun sai kaverin itselleen, minulle mummeli on aiheuttanut lähinnä harmaita hiuksia :) Tuntuu, ettei karjisten kanssa osaa enää ollakaan, kun aussie löytyy kotoa joka päivä mihin aikaan vaan. Tosin tänään meillä on menny hyvin aiempaan verrattuna: ehkä tuo Miinan stressi alkaa viimein laantua. Mun piti viedä Miina mammalleen jo tänään, mutta olin sitten Ellin ylioppilasjuhlien jälkeen niin väsynyt, etten jaksanutkaan. Josko mie huomenna jo saisin luovutettua tuon mummon oikealle omistajalleen...

Ollaan eletty hiljaiseloa viime viikon reissaamisen jälkeen ja kerätty voimia tulevaan koitokseen. Maanantaina pitäisi lähteä autolla ajelemaan Jyväskylään pääsykokeiden merkeissä, viikonloppuna olisi sitten vuorossa Jämsänkosken näyttelyviikonloppu.