Koirat vietiin loppupelissä sitten uimaan Karsikon rantaan. Rini oli ensimmäistä kertaa rauhallisesti autossa, vaikka kaverikoira olikin etupenkillä - siitä hyvästä neidille isot rapsutukset tänään.

Rinin ja Wallun meno oli vauhdikasta, välillä heittelin Rinille palloa jorpakkoon, että pääsisi kaksikko rypemään, mikä meidän alkuperäinen tarkoitus siellä rannalla olikin. Rinin leikit on tajuttoman rajun näköisiä, mistä piti neitiä vähän muistutellakin, kun Wallu-raukka jäi pahasti alakynteen. Aika hyvin pikkupippuri piti puolensa naskalihampaillaan; mie jo ehdin pariin otteeseen miettiä, että saanko mie Rinin kotiin kokonaisena vai tuhannen silppuna :) Mietin myös, onko Rini ihan kalju, kun kotia päästään: Wallulla kun oli jatkuvasti joku neidin takapuolesta nykäisty karvatuppo suussaan...

Hauskaa kaksikolla oli keskenään: molemmat olivat juhannusleponsa pitäneet, joten oli jo korkea aikakin päästä riehumaan. Rini köllöttelee punkan pohjalla taas kuin paraskin lahna. Näinköhän sille ruoka maistuukaan...?

Ai niin, lopuksi kotisivujen päivityksiä. Kirjoittelin vähän lisäyksiä Rinin omalle sivulle, lisäksi kaverit-sivun kuvia vaihdettu.