Ennen Teho-osastoa oli juuri sopivasti aikaa, että ehdin ottaa pari pistoa harjoituksena, kun sain maalimiehenkin.

Homma oli jo ihan erilaista kuin toissapäivänä: Rini oli innoissaan (virtaa oli liiankin kanssa) ja näyttää nyt tajunneen, mitä sen pitää tehdä. Oli tarkoitus ottaa vain kaksi pistoa, mutta kun neiti teki niin hyvin, otettiin kolme. Molemmat lähetykset onnistuivat tosi hyvin, Rini lähti suoraan maalimiehelle.

Ainoa ongelma taisi olla se, että maalimiehen luona oli niin kivaa, että se rulla tahtoi unohtua...

Rulla tuli takaisin, luovutus kaipaa osa-alueista kaikkein eniten hiomista. Piti taas maanitella hirveästi, että Rini toisi rullan (keskilinjakin oli niin rajallinen, kun tuossa takapihalla otettiin, ettei siitä ollut apua). Sitten, kun neiti sai sen rullansa tuotua, sen kanssa olisi pitänyt saada riehua ja riekkua - eli vetää kilpaa mun kanssa. Siis täh, eikö rullalla saa leikittää? O.o

Näytöt olivat positiivinen yllätys. Rini oli viime kerran jälkeen tajunnut, mitä "näytä" tarkoittaa. Sanoin vaan sanan, maalimies kutsui ekalla kerralla, mutta lähtö näytölle oli tosi varma, olisi varmaan mennyt ilman kutsuakin. Maalimies oli kokematon, joten se palkkaus oli mitä oli, mutta ainakin Rini teki niin kuin piti.

Toinen ja kolmas toisto menivät yhtä hyvin, näyttöjen sujumisesta oon tosi iloinen. Rinistä vaan näkee niin selvästi, että se tykkää hausta. Taitaa siitä yksi meidän leipälaji tulla sitten kuitenkin niiden muiden lajien rinnalle :) Ihan uskomatonta, että oikeasti mietin vielä pari kuukautta sitten, että onko tää haku meidän laji ollenkaan: olisiko mun sittenkin pitänyt aloittaa jäljellä tai viestillä. Nyt alkaa oikeastaan tuntua siltä, että jälkeä me ei tulla harrastamaan, mulla on kauhea pelko siitä, että Rinillä menee lajit sekaisin, ja sitten se alkaa hakukentillä jäljestää... Se viesti voisi olla myös kiva laji kokeilla, joudutaan tosin odottamaan hiukan neidin vanhenemista, että se pystyisi toimimaan isolla kentällä välittämättä muista.

Talvella toi haku jää sitten pois, mutta oon jo kyselly vähän agiryhmien tilannetta. Jos me Jyväskylään päästään syksyllä, voisi olla saumaa päästä agialkeisiin talveksi, jos vaan osataan olla oikeaan aikaan ilmoittautumassa. Joensuun tilannetta en oo vielä ees kyselly (ei kai musta vaan huomaa, että minne mieli tekisi, täh?) Tokoa me jatketaan varmasti koko ajan omalla painollaan, mietin, että jos me ensi vuoden aikana saataisiin kaikki alokasluokan kokeet käytyä, niin voisi sitten seuraavan talven tahkota avoimen luokan liikkeitä kasaan. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa kysyä ihan ohjattuja tokotreenejä. Ja ensi kesänä vesipelastukseen! Aivan mahtava tunne, kun nyt pääsee jo kunnolla tekemään Rinin kanssa.