Vietimme kivan päivän Jyväskylän Paviljongilla näyttelyiden merkeissä.

Aika: 17.11.07
Paikka: Jyväskylä
Tuomari: Jaana Hartus
Arvostelu:
Erittäin hyvä tyyppinen, mittasuhteiltaan oikea, lupaavaluustoinen nuori narttu. Hyvä pää. Kaunis kaula. Erinomainen runko ikäisekseen. Kulmaukset ok, liikkuu hieman jäykästi takaa. Hyvä karva.
Tulos: JUN-EH, JUK-3

Arvostelu oli kiva, takaliikkeet eivät tänään olleet ihan tuomarin mieleen, mutta olin tyytyväinen punaiseen nauhaan. Kun meillä nyt tuli tällainen notkahdus vaaleanpunaisista nauhoista sinisiin ja punaisiin, niin josko ensi kerralla tulisi taas vaaleanpunainen :) Suuret kiitokset Pauliinalle Rinin esittämisestä!

Kaverikoirarintaman tuloksissa oli tänään vielä enemmän hurraamista. Erityisen iloisia olemme karjisten menestyksestä. Mio sai tänään serbialaiselta tuomariltaan viimeisen sertinsä ja sai samalla virallisen nimensä eteen upean titteliliitteen FIN MVA! Ihan mielettömästi onnea Ellille ja Miolle! Aino oli kehissä tänään Miinan kanssa, Miina sai myös erin ja oli vastakkaisen sukupuolen paras veteraani! Huisin paljon onnea Ainolle ja Miinalle! Miinan lapsukaisilla oli aika huikea päivä, kun Zidane-tyttö aiemmasta pentueesta sai myös viimoisen sertinsä ja sai muotovalion arvon. Me emme päässeet kehän laidalle kannustamaan, kun aussiekehät pyörivät samaan aikaan toisella puolen Paviljonkia, mutta hengessä oltiin mukana. Oli tämä varsinainen karjispäivä :)

Aussiekaverimme Turre teki debyyttinsä kehissä Elinan hillittömästä jännityksestä huolimatta ja sai h:n tosi hyvällä arvostelulla. Onnea Elinalle ja Turrelle, lisää harjoitusta kehiin ja eikun uudestaan mukaan näytelmiin! Taisi Elina sen verran innostua kehissä pyörimisestä, että uskaltautuu mukaan uudemmankin kerran :)