Siis ihan mieletön päivä takana. Aamulla lähdettiin liikenteeseen kohtuullisen hyvissä ajoin, heti siinä yhdeksän jälkeen, ja vasta äsken tultiin kotiin. Ollaan kaikki väsyneitä, mutta erittäin iloisia ja tyytyväisiä.

Aika: 4.8.07
Paikka: Kuopio
Tuomari: Sonny Ström, Ruotsi
Arvostelu:
Juniortik med ganske tilltalande bra könspregeln. Välformat huvud. Tänder och bett u.a. Bra hals och rygg. Ännu något outrecklad bröstkorg. Välvinklad med mycket bra ben och tassar, fria rörelser med bra balance. Bra päls, färg och tecker. Öppen, trevlig.

Suomennettuna arvostelu menisi jotakuinkin näin:
Juniorinarttu, jolla aika miellyttävän hyvä sukupuolileima. Hyvänmallinen pää, hampaissa ja purennassa ei huomautettavaa. Hyvä kaula ja selkä, vielä hieman kehittymätön rintakehä, hyvin kulmautunut, oikein hyvät raajat ja tassut. Vapaat liikkeet, joissa hyvä tasapaino. Hyvä karva, väri ja merkit. Avoin, miellyttävä.

Huikeana saaliina tänään olikin JUN-ERI, JUK-2, PN2, VASERT!

Olin siis aivan mykistynyt upeasta arvostelusta ja Rinin menestyksestä. Neiti esiintyi ihan mielettömän hyvin, saatiin vielä vähän vinkkejä esiintymisiin Rinin kummitädiltä, joka tuli Jyväskylästä asti katsomaan meidän ensimmäistä kertaamme virallisissa kilpailuluokissa. Sää oli aurinkoinen ja kuuma, ausseja oli yhteensä 9. Rini hävisi nartuissa ROP-tittelin saaneelle Inkalle, joten ei hävitty huonolle :)

Viikon päästä olisi vuorossa Joensuun näyttely. Sitä odotellessa :)