Olimme kahtena päivänä Jämsänkoskella näyttelyissä. Naomi-sisko oli mukana myös hurjalla näyttelymenestyksellä, me oltiin Rinin kanssa molempina päivinä kakkosia. Ei hävitty huonolle, kun sisko oli lauantaina ROP ja sunnuntaina VSP :)

Aika: 9.6.07
Paikka: Jämsänkoski
Tuomari: Paavo Mattila
Arvostelu:
Kaunis pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Hieman pyöreä kallo-osa, kaunis kaula. Erinomainen runko, hyvä ylälinja. Erittäin hyvä takaosa, hyvä karvapeite. Liikkuu tehokkaasti. Miellyttävä luonne.

Sijoitus siis pentuluokan kakkonen, saatiin kunniapalkinto :)

Aika: 10.10.07
Paikka: Jämsänkoski
Tuomari: Paul Lawless, Irlanti
Arvostelu:
8 month old bluemerle tri. Pretty feminine head. Lacks little underjaw. Lip pigmentation good. Ears well placed, good reach of neck. Little bit tum high at the moment. She moves freely little loose in front.

Sijoitus tosiaan (jälleen) kakkonen (mainittavan vaikeaa se ei ollut, kun luokassamme oli kaksi koiraa), KP jäi saamatta *naurh* Eipä sillä, meidän esiintymisessä olisi ollut paljon parantamisen varaa, mutta annoin sen verran Rinille anteeksi, kun ollaan kolme viikkoa oltu liikenteessä, eikä missään välissä olla päästy nollaamaan tilannetta. Oli sen jo aika käydäkin pienen päänupille.

Meidän pentunäyttelyt näyttäisivät tältä erää olevan sitten ohi, näillä näkymin seuraavat viralliset (ja nyt tarkoitan oikeasti viralliset) näyttelyt on sitten varmaan syksyllä Joensuussa...