Neven kanssa käväistiin tänään Eija Koistisen tuomaroimassa BH-kokeessa Joensuussa. Pitkään piti ilmoittautumista ennen tihrustaa koekalenteria, että voiko BH-koe oikeasti olla maanantai-iltana, vaikkei mitään juhlapyhää tai vastaavaa ole samana päivänä.

Koe alkoi viiden jälkeen koirien tarkastuksella. BH-koeilmoittautumiseen oli tullut uusi lisä sitten mun viime käynnin jälkeen: jo tuomarintarkastukseen mentäessä piti kulkea koiran kanssa henkilöryhmän läpi. Noh, Neven kanssa ei ihmisistä tarvitse murehtia, se lähinnä kuikuili, olisiko jonkun taskusta ollut tarjolla herkkuja. Tuomari tervehdittiin hännäheilutuksin ja pyllynvatkauksin. Siru löytyi paikaltaan ja koira todettiin samaksi, jonka olin sinne ilmoittanutkin.

Tottiksessa mun pettämätön arpaonni soi meille viimeisen suoritusvuoron ;) Koiria kokeeseen ei ollut ilmoitettu kuin 5, joten kovin pitkään ei tarvinnut odotella kuitenkaan. Teimme tottikset nollakoiran kanssa.

Seuraamiset olivat suhteellisen kamalia. Hyviäkin pätkiä sinne mahtui, mutta täyskäännökset olivat tänään hakusessa ja Neve haahuili omiaan tuon tuosta. Totesin jälleen kerran, että Neven kanssa pitää tehdä enemmän kilpailunomaisia suorituksia. Henkilöryhmissä Neve toimi hienosti siihen nähden, että niiden treenaamiset ovat jääneet vähiin.

Liikkeestä istuminen oli meidän vahvin liike tänään, Neve istui hyvin ja odotti siihen saakka, kunnes palasin sen viereen. Liikkeestä maahanmenossa Neve jäi istumaan, ja luoksetulossa se päätti oikaista suoraan sivulle.

Paikkamakuussa Neve oli kuulemma alkuun ollut vähän levoton, mutta rauhoittunut sitten kuitenkin.

Tottiksessa näkyi koiran keskeneräisyys ja nuoruus (LOL). Koirasta tulee hyvä, kun sen kanssa vielä vähän työstetään ;)

Kaupunkiosuudessa ei lyhykäisyydessään ollut mitään huomautettavaa. Juoksijat ja pyöräilijät saivat rauhassa mennä ohi, Neve vaan vilkaisi ohikulkijoita ja jatkoi eteenpäin ;) Henkilöryhmässä Neve katseli vuorollaan jokaista namien toivossa, joita sitten lopulta heltisi jokunen hivenen yllättävältä taholta - nimittäin itse tuomarilta! :O Autojen välissä pujotellessa Neve lähinnä etsi sopivaa autoa, jonka kyytiin hypätä ;) Koiranohituksessa Neve osoitti mielenkiintoa toista koiraa kohtaan, mutta ei mitään sen ihmeempää. Seinään jäädessään se ei välittänyt mistään muusta kuin siitä, että mamma hävisi seinän taakse.

Ensi talvi treenaillaankin ahkerasti pk-tottista, jotta ensi kesänä voisi kenties jo harkita jälkikisoihin osallistumista ;)