Viime viikonloppuna käväistiin Mikkelissä näytelmissä taas pitkästä aikaa. Kehiin oli ilmoitettu 16 aussieta, mikä tuntui aika vähäiseltä etenkin Tuusniemen jälkeen ;) Mulla piti vähän kiirettä, kun esitettävänä oli Taavi, Neve ja Rini.

Aika: 7.5.2011
Paikka: Mikkeli
Tuomari: Leni Finne
Neven arvostelu:
Riittävät mittasuhteet. Luusto saisi olla voimakkaampi. Kauttaaltaan kevyt kokonaisuus. Oikealinjainen pää, lähes pystyt korvat. Hyvät silmät. Oikea ylälinja. Niukahko eturinta ja etukulmaukset. Kevyt rintakehä. Takakulmaukset voimakkaammat. Melko synkkä väritys. Riittävä askelpituus.

Nevelle AVO-H.

Rinin arvostelu:
Oikeat mittasuhteet. Riittävä luusto. Oikealinjainen pää. Turhan kevyet korvat. Hyvät silmät. Erinomainen ylälinja. Riittävä eturinta. Hyvä rintakehä ja kulmaukset. Oikea askelpituus. Hieman löydä edestä.

Ja Rini aloitti valioluokassa saamalla VAL-ERI1, mutta ei SA:ta.

Kummankaan tytön korvat eivät tosiaan Finneä miellyttäneet, kuulemma häiritsevät ilmettä ;) Rinin kanssa kehässä ollessani Finne tuli Riniä katsomaan ja aloitti sanomalla, että tämä on varmaan sen edellisen äiti (Neve oli juuri ollut edellisenä kehässä). Nauroin, että sisaruksia nämä ovat keskenään, siitä Finnekin muisti, että ikä oli molemmilla sama.

Taavi oli avoimissa uroksissa ERI3, myös ilman SA:ta. Taavi taisi olla tyttöjen sulotuoksuista pyörryksissä, sitä ei kiinnostanut esiintyä laisinkaan. Yksilöarvostelussa meni ihan mukavasti, mutta liikkeet sössittiin kilpailuluokassa, kun edellä juoksi muita uroksia.

Lämmin päivä oli, vaan kelpasipahan aloitella lomaviikkoa, kun harjoittelu loppui viimein perjantaina!