Tänään olimme tokoilemassa kisojen merkeissä Pauli Härkösen arvostelemina. Sää oli kostea ja kylmä, välillä satoi vettä.

Tulosrivi seuraavanlainen:

Paikkamakuu 9½
Seuraaminen 8½
Maahanmeno 8
Luoksetulo 8
Seisominen 10
Nouto 10
Kauko-ohjaus 9
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 182½ pistettä, KP ja luokkavoitto ;)

Koira oli jotenkin poissaoleva tänään, pisteitä lähti ihan ihmejutuista. Paikkamakuun jälkeen neiti ei noussut kunnolla ylös, siitä lähti puolikas piste. Seuraamisessa käännös vasemmalle tuntui unohtuneen kokonaan, kun koira oli ihan hukassa joka kerta. Maahanmenossakin ylösnousuun piti antaa kaksi käskyä, joten pari pistettä lähti.

Luoksetulo oli vauhdikas, mutta pysäytys venyi, mikä söi pisteitä. Kauko-ohjauksessa Rini tarvitsi toisen käskyn ensimmäiseen ylösnousuun, kun huomio oli jossain ihan muualla. Toisella käskyllä nousi, sitten näkyi jo ilmeessäkin, että lamppu oli syttynyt päässä: "ai niin, mä oon töissä!"

Kokonaisvaikutuksen kymppi tuli kuulemma iloisesta luoksetulosta. Se lämmitti jälleen mieltä. Samoin oli kiva saada palautetta seuraamisesta: koira seuraa tosi hyvin, mutta niitä käännöksiä vasemmalle pitää harjoitella. On niitä harjoiteltukin, oikeesti... ;)

Mutta kiva koe oli. Seuraava onkin sitten jo parin viikon päästä. Hui!